Γιώργος Λιάνης: Ο έρωτας, η Αιμιλία Υψηλάντη και η γνωριμία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Γιώργος Λιάνης

"Όσο ήμουν ερωτευμένος ήμουν πιστός στις σχέσεις μου. Στους γάμους μου δεν θα το έλεγα τόσο" παραδέχεται ο Γιώργος Λιάνης.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Λιάνης στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό το Σάββατο. Μεταξύ άλλων, ο κ. Λιάνης αναφέρθηκε στον έρωτα όπου έπαιξε καθοριστικό ρόλο στη διαδρομή της ζωής του καθώς και στη γνωριμία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ερωτεύτηκα την Αιμιλία Υψηλάντη και για αυτό άφησα την Θεσσαλονίκη και κατέβηκα στην Αθήνα. Υπάρχει ισχυρότερο κίνητρο από τον έρωτα; Ήθελα να είμαι με τις γυναίκες που ήθελα να είμαι. Με αυτές μάλλον ήμουν, οι άλλες δεν με ενδιέφεραν. Τα κατάφερνα σχεδόν πάντα. Τυφλώθηκα αρκετές φορές από έρωτα στη ζωή μου».

«Όσο ήμουν ερωτευμένος ήμουν πιστός στις σχέσεις μου. Στους γάμους μου δεν θα το έλεγα τόσο».

«Εγώ εκτίθεμαι διαρκώς. Δεν κρύβω τίποτα από την κοινή γνώμη. Δεν κρύβω τίποτα από την προσωπική μου ζωή. Αυτό δεν σου επιτρέπει να έχεις μυστικά άρα οι άλλοι δεν έχουν να μάθουν κάτι για σένα. Τα έχω πει όλα. Ότι παίζω χαρτιά το ξέρει και η τελευταία πέτρα» πρόσθεσε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και τον δημοσιογράφο Κώστα Τσουρό το μεσημέρι του Σαββάτου. «Το κεφάλαιο Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν υπέροχο. Ένας μύθος. Πανέξυπνη, δοτική, επιθυμητή… Μια μέρα με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει «είμαι η Αλίκη. Θέλεις να βρεθούμε; Θέλω να σε γνωρίσω πριν κάνουμε τη συνέντευξη». Πήγα να την γνωρίσω, όταν εγώ ήμουν με την Αιμιλία, την γνώρισα και μια μέρα με ρώτησε «Επάνω μου τι βρίσκεις ωραίο; Ποια είναι πιο όμορφη η Αιμιλία ή εγώ;». Και απάντησα, η Αιμιλία».

«»Αποκαταστήσαμε τις σχέσεις μας με τη Δήμητρα Λιάνη. Δεν μιλούσαμε για άλλους λόγους που είναι πολύ λίγοι για αυτόν τον κόσμο».