Γιώργος Λιάνης: «Ήμουν ένα από τα θύματα της ομορφιάς της Ελένης Μενεγάκη»

Γιώργος Λιάνης

«Λέω ψυχρά ότι δεν στάθηκα καλός πατέρας γιατί επιδίωκα αυτά που επιδίωκα στη δουλειά μου», λέει ο Γιώργος Λιάνης.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη Δέσποινα Τσόκου έδωσε ο Γιώργος Λιάνης. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε, μεταξύ άλλων, και για υποθέσεις που χειρίστηκε και οι οποίες τον συγκλόνισαν, για τους γάμους του, τα παιδιά του, αλλά και την Ελένη Μενεγάκη.

«Ήμουν ο πρώτος που έφτασε στο Κωσταλέξι. Η υπόθεση της Έλενας Καρυώτη ήταν ένα συνταρακτικό γεγονός για τη ζωή μου. Την εποχή της εκπομπής «Ρεπόρτερς» ο κόσμος μας λάτρευε, δεν πληρώναμε στα ταξί», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάνης.

Ο Γιώργος Λιάνης μίλησε στη συνέχεια για την υπόθεση του Νίκου Κοεμτζή: «Στην εκπομπή για τον Κοεμτζή θέλαμε να δείξουμε ότι ο άνθρωπος αλλάζει. Πήραμε το μέρος του περισσότερο από όσο θα έπρεπε».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάνης ανέφερε: «Μετανόησα αργά που μπήκα στην πολιτική, έμεινα 24 χρόνια, ήταν πολλά. Στα 80 μου το σύνθημά μου είναι “ποτέ συνταξιούχος”. Ότι μπορούσα να κάνω στα 20, μπορώ να το κάνω και στα 80. Έχω φάει σκαμπίλια στον έρωτα. Νομίζω ότι αγάπησα περισσότερο απ’ όσο αγαπήθηκα. Ποτέ δεν θα έλεγα σε μια γυναίκα που αγαπώ να με παντρευτεί.

Οι γάμοι μου ήταν αποφάσεις των συντρόφων μου. Είμαι ο πιο ακατάλληλος στο να προτείνω το σωστό μοντέλο οικογένειας. Δεν στάθηκα καλός πατέρας. Λέω ψυχρά ότι δεν στάθηκα καλός πατέρας γιατί επιδίωκα αυτά που επιδίωκα στη δουλειά μου. Ευτυχώς οι μητέρες των παιδιών μου δεν τα φανάτισαν εναντίον μου. Κατάφερα να τα κατακτήσω αργότερα, με πολύ πόνο όμως».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Λιάνης είπε για την Ελένη Μενεγάκη: «Ήμουν ένα από τα θύματα της ομορφιάς της Ελένης Μενεγάκη. Με τα χρόνια βλέπω μια ανθεκτική γυναίκα, μια εξαιρετική επαγγελματία».