Γιώργος Λιάνης για Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Συγγνώμη για ένα αυτονόητο πράγμα»

Γιώργος Λιάνης

"Είναι κάτι πολύ περισσότερο η σχέση μου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη απ' αυτό" εξομολογήθηκε ο Γιώργος Λιάνης.

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Γιώργος Λιάνης, το απόγευμα της Πέμπτης, προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός δημοσιογράφος θέλησε να τοποθετηθεί για την αποκάλυψη που έκανε για την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη με την οποία και ενοχλήθηκε ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Λιάνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «να πω ένα συγγνώμη τώρα από την αγαπημένη σας εκπομπή, ξανά, για ένα αυτονόητο πράγμα. Ότι αυτό που έκανα ήταν γραμμένο 15 χρόνια πριν. Για όνομα του Θεού. Είναι κάτι πολύ περισσότερο η σχέση μου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη απ’ αυτό. Απλώς περιέγραφα πόση εντύπωση μου έκανε, σαν ένας νεαρός δημοσιογράφος, να πάω να πάρω μια συνέντευξη από τη μεγαλύτερη σταρ και να με ρωτάει αν μου αρέσει περισσότερο η Αιμιλία (σ.σ. Υψηλάντη) ή αυτή».

«Και μου έδωσε αυτή την καταπληκτική, σκαμπρόζικη απάντηση. Κατ’ αρχήν ήταν γραμμένο και απάτησα σε ερώτηση που μου έκανε ο Κύπριος δημοσιογράφος, ο οποίος παρουσιάζει και τον αδύναμο κρίκο. «Είναι αλήθεια αυτό;» με ρώτησε. Δεν θα το έλεγα ποτέ ξανά μόνος μου».

«Αφού το έχω γράψει, γιατί να το ξαναπώ; Στο βιβλίο μέσα είναι γραμμένο, παιδιά. Δείτε το. Το βιβλίο είναι γραμμένο πολύ πριν από τη συνέντευξη. Είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο, προγενέστερο από αυτά που έγιναν και πήραν απ’ όλα αυτό» πρόσθεσε, επίσης, ο Γιώργος Λιάνης στην ψυχαγωγική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης.