Γιώργος Λιάνης: Αποκάλυψε για πρώτη φορά με ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια είχε σχέση

Γιώργος Λιάνης

«Μαθαίνετε και κάτι καινούργιο», είπε ο Γιώργος Λιάνης.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τη Χρύσλα Γεωργακοπούλου έδωσε ο Γιώργος Λιάνης. Ο γνωστός δημοσιογράφος και πολιτικός αποκάλυψε για πρώτη φορά πως κάποτε είχε σχέση με τη Ρένα Κουμιώτη.

«Δέχθηκα με χαρά την πρόταση για τη σειρά “Αυτή η νύχτα μένει”, είμαι στην κυριολεξία η δεκαετία του ’80. Το “Όνειρο” δεν είναι απλώς ένα σκυλάδικο, είναι ένας διαταξικός χώρος, όπου πάνε όλοι. Είμαι πολύ ερωτευμένος με μια γυναίκα που ήταν στη ζωή μου κοντά 30 χρόνια. Ευχαρίστως θα παντρευόμουν ξανά.

Όποια γυναίκα μού ζήτησε γάμο, τον έκανα. Εάν η σύντροφός μου τώρα μου ζητούσε παιδί, θα το έκανα. Έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση. Δεν ήμουν καλός πατέρας, γιατί η φιλοφοξία μου για τη δημοσιογραφία νίκησε τα πάντα», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάνης.

Σε ερώτηση για την αγάπη που έχει στις λαϊκές τραγουδίστριες, ο Γιώργος Λιάνης είπε: «Συνδέθηκα με πολλές λαϊκές τραγουδίστριες. Είχα σχέση με τη Ρένα Κουμιώτη, μαθαίνετε και κάτι καινούργιο. Επίσης παντρεύτηκα λαϊκή τραγουδίστρια, τη Λιζέττα Νικολάου.

Όταν γνώρισα την Πάολα στον Θεοδωράκη, μου είπε “την άκουσα, είναι ωραία λαϊκή φώνη, αλλά μην τα πει όλα”. Και του έγραψε ένα σημείωμα η Πάολα και του λέει “κύριε Μίκη, αγαπημένε μου Μίκη, αν δεν τα πει η γενιά η δική μου αυτά τα τραγούδια, πώς θα πάνε στην επόμενη;”. Και της απαντάει ο Θεοδωράκης “πες τα όλα”».