Γιώργος Λιάγκας: «Βγαίνετε και ξεκατινιάζεστε και οι δύο» – Σπύρος Πώρος: «Αυτές οι εκφράσεις που λες»

Σπύρος Πώρος

"Δεν ήταν ωραίες εκφράσεις αυτές. Δεν μου άρεσε εμένα".

Σαν βόμβα έπεσε πριν από μερικές μέρες η είδηση πως πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ εμπλέκεται σε υπόθεση παιδεραστίας. Η Φωτεινή Ψυχίδου η οποία ήταν παντρεμένη με τον Μπάμπη Στόκα, μέσα από τα social media υποστήριξε πως οι δύο τραγουδιστές δεν γνώριζαν απολύτως τίποτα για την υπόθεση. Θέση για το θέμα πήρε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook o γνωστός φωτογράφος Σπύρος Πώρος, ο οποίος διατηρούσε σχέση με τη Φωτεινή Ψυχίδου. Και κάπου εκεί άρχισε η μεταξύ τους δημόσια αντιπαράθεση.

Το Πρωί της Πέμπτης ο Σπύρος Πώρος βρέθηκε στο Πρωινό και εξήγησε: «Είπα στην Φωτεινή Ψυχίδου ότι η ανάρτησή της ήταν λάθος, εκείνη μπορεί να μιλήσει για τον εαυτό της γιατί δεν είναι μέλος της μπάντας. Εγώ είπα ότι η μπάντα δεν θα έπρεπε να επιτεθεί στο κοινό όταν αυτό ζήτησε εξηγήσεις. Η ανακοίνωση ήταν άστοχη και πολύ κακή. Η Φωτεινή Ψυχίδου το έκανε από ανοησία και από δική της επιθυμία να δείξει ότι αυτή δεν γνώριζε και έβαλε και άλλους μέσα. Της τα είπα για να την προφυλάξω».

Στην πορεία της κουβέντας τους, όμως, οι τόνοι ανέβηκαν μετά από έναν συγκεκριμένο διάλογο που είχαν ο Γιώργος Λιάγκας και ο Σπύρος Πώρος:

Γιώργος: Βγαίνετε και ξεκατινιάζεστε και οι δύο.
Σπύρος: Δεν ξεκατινιάζομαι, με συγχωρείς.
Γιώργος: Δεν ήταν ωραίες εκφράσεις αυτές. Δεν μου άρεσε εμένα.
Σπύρος: Με συγχωρείς. Αυτή είναι η δική σου άποψη, αν δεν σου αρέσει  Αυτές οι εκφράσεις που λες, το ξεκατίνιασμα είναι δική σου έκφραση.