Γιώργος Λιάγκας – Βαγγέλης Περρής για Μαλέσκου: «Είναι μια παρουσιάστρια που δεν έχει εκπομπή, δεν νομίζω να της γίνονται και χίλιες προτάσεις κάθε χρόνο»

Βαγγέλης Περρής

«Η ίδια έχει πει ότι είναι σε συνειδητή αποχή μέχρι να βρεθεί κάτι που να της ταιριάζει. Θα έπρεπε η ίδια να προσβληθεί, όπως όλες οι παρουσιάστριες, από τον τρόπο που η συγκεκριμένη παραγωγή θυμίζει ότι είναι οι παρουσιάστριες», είπε ο Βαγγέλης Περρής.

Τη δική του απάντηση στις δηλώσεις της Ιωάννας Μαλέσκου έδωσε ο Βαγγέλης Περρής στο Πρωινό. Στον αέρα της εκπομπής, μάλιστα, σχολιάστηκε το τρέιλερ του TV Queen αλλά και γενικότερα η συγκεκριμένη εκπομπή, ενώ την άποψή του ανέφερε και ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε ΕΔΩ όσα είπε η Ιωάννα Μαλέσκου

«Έχω μια άποψη που αφορά στο συγκεκριμένο πρότζεκτ, το οποίο πάει να παρουσιάσει. Αυτό που θα πρέπει να την απασχολήσει είναι ο χαρακτηρισμός “περιθωριακή εκπομπή” που είπα για το TV Queen. Και επιμένω και παρακαλώ και την ίδια, που προφανώς το έχει δει με διαφορετικό μάτι, να δει το τρέιλερ της εκπομπής που θα παρουσιάσει», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε από την πλευρά του: «Έχουμε βαφτίσει παρουσιαστές στην Ελλάδα κάποιον που έχει κάνει μια παρουσίαση ενός εμπορικού σε μια εκπομπή, αυτός είναι παρουσιαστής, είναι όλοι παρουσιαστές. Η Ιωάννα ήρθε εδώ δύο χρόνια, σταμάτησε η εκπομπή της και είναι μια παρουσιάστρια που ουσιαστικά δεν έχει εκπομπή. Μετά από χρόνια γυρίζει πίσω η γυναίκα, αυτό της προτάθηκε. Δεν μπορεί να επιβάλει η κυρία Μαλέσκου αυτό που θα ήθελε. Της δόθηκε μια ευκαιρία και την αρπάζει για να ξαναμπεί στα πράγματα».

Γ.Λ.: Δεν νομίζω να της γίνονται και χίλιες προτάσεις κάθε χρόνο.

Β.Π.: Σωστά, κι εγώ συμφωνώ.

Ο Βαγγέλης Περρής απάντησε από την πλευρά του: «Η ίδια έχει πει ότι είναι σε συνειδητή αποχή μέχρι να βρεθεί κάτι που να της ταιριάζει. Θα έπρεπε η ίδια να προσβληθεί, όπως όλες οι παρουσιάστριες, από τον τρόπο που η συγκεκριμένη παραγωγή θυμίζει ότι είναι οι παρουσιάστριες. Το τρέιλερ δείχνει ότι οι παρουσιάστριες για να πάνε σε αυτή τη θέση θα πρέπει να είναι ανταγωνιστικές με τον χειρότερο τρόπο».