Γιώργος Λιάγκας : «Τι ρόλο βαράει ο Γιώργος Αγγελόπουλος;»

Γιώργος Λιάγκας
Ο Γιώργος Λιάγκας σχολιάζει τον Γιώργο Αγγελόπουλο και τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Από τα όσα σχολίασε μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Λάμψη FM ο Γιώργος Λιάγκας δεν γλίτωσαν οι δύο πρώην παίκτες του Survivor Γιώργος Αγγελόπουλος και Κωνσταντίνος Βασάλος. Αφορμή για τα όσα ειπώθηκαν το εξώφυλλο του Γιώργου Αγγελόπουλου σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό.

«Ρωτάω όμως εγώ… τι είναι αυτός ο άνθρωπος; Είναι ο νικητής του Survivor… και; Στον δημόσιο βίο τι ρόλο βαράει; Ο άλλος celebrity έχει και μια δουλειά. Δεν μπορώ να καταλάβω ένα παιδί που τελειώνει το ριάλιτι, τί ρόλο βαράει και τον έχουμε παντού;

Τι σημαίνει έχει γκελ; Κι ο Βασάλος είχε γκελ και πήγε στην Ντορέττα και έλεγαν τι κούκλος, φοβερός και στην τρίτη λέξη λες θα την πει την τέταρτη; Ενώ ο Αγγελόπουλος έχει χάρισμα ρήτορα; Μας δουλεύετε ρε παιδιά τώρα; Τα παιδιά αυτά τρελαίνονται. Τους υπόσχονται ότι θα κάνουν εκπομπές, θα πάρουν κανάλια, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την Πόλη και όταν βγει ένας καινούριος Ντάνος, που βγαίνει πάντα καταλαβαίνουν ότι δεν ήταν τίποτα, αλλά ήταν με ημερομηνία λήξης», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας.