Γιώργος Λιάγκας: Τα σχόλια του για την …αμήχανη στιγμή με την Φαίη Σκορδά στην παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1

Γιώργος Λιάγκας

Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά βρέθηκαν μαζί στην σκηνή, αλλά...

Την περασμένη Πέμπτη, ο ΑΝΤ1 παρουσίασε το νέο του πρόγραμμα στους εκπροσώπους του Τύπου. Η βραδιά ξεκίνησε με μια εντυπωσιακή χορογραφία και στη συνέχεια όλοι οι παρουσιαστές, ο ένας μετά τον άλλο περνούσαν από την σκηνή και ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά βρέθηκαν αντικριστά… Η Φαίη Σκορδά βγαίνοντας έκανε ένα βήμα πίσω για να περιμένει τον Γιώργο Παπαδάκη, όμως απέναντι της ερχόταν ο Γιώργος Λιάγκας που έσπευσε να χαιρετήσει τον δημοσιογράφο… καθώς εκείνη περνούσε δίπλα του.

Δείτε πως σχολίασε το γεγονός η Φαίη Σκορδά στο Πρωινό!
[dfp_ads id=236982]

Η αμήχανη στιγμή ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι, δεν έμεινε ασχολίαστη ούτε από τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος ανέφερε στη ραδιοφωνική του εκπομπή:

«Χθες το βράδυ πήγα στην παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1. Πάρα πολύ ωραία ήταν. Παιδιά, πρώτη φορά στη ζωή μου έκανα πασαρέλα. Η αμήχανη στιγμή ήταν όταν συναντήθηκα με τη Φαίη. Μας διασταύρωσαν. Οι μισοί βγαίναμε από τη μία πλευρά του θεάτρου και οι μισοί από την άλλη. Ήταν εμπνευσμένο. Βγήκα κτλ, κάναμε πασαρέλα, πάρα πολύ ωραία. Μετά ξαφνικά είδα τον Παπαδάκη, με είδε και αυτός, αγκαλιαστήκαμε, φιληθήκαμε.»