Γιώργος Λιάγκας: Τα σχόλια του για την αινιγματική ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Γιώργος Λιάγκας

Τι είπε για τα όσα ανέφερε το κανάλι;

Μια ανακοίνωση, η οποία θα μπορούσε να έχει πολλούς αποδέκτες εξέδωσε το απόγευμα της Τετάρτης ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1. Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε το γεγονός μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή λέγοντας:

«Θες να μιλήσουμε για την ανακοίνωση του ΑΝΤ1; Κωλώνω; Κωλώνω νομίζεις; Ρε είμαι ο μόνος Έλληνας που δεν κωλώνω, γιατί είμαι ο μόνος Έλληνας που βγαίνω και βρίζω τον εαυτό μου πάνω από όλα. Χθες, έβγαλε μια ανακοίνωση ο ΑΝΤ1 και όλοι οι παρουσιαστές τηλεφωνιόμαστε μεταξύ μας γιατί δεν έχουμε καταλάβει για ποιον την έβγαλε. Εγώ νομίζω πως ήταν για όλους.

[dfp_ads id=236982]

Είπε ρε παιδί μου, ότι δεν είναι σταθμός που στηρίζει την ομοφοβία, τον φασισμό κλπ και από την άλλη δεν απαγορεύει και σε κάποιον να λέει τις θέσεις του, αλλά πρέπει όταν αυτές τις θέσεις από πριν  γνωρίζουμε τι θα πει ο άλλος, να μην τον φωνάζουμε, κάτι τέτοιο. Οπότε εμένα με αφορά στο ότι γνώριζα ότι θα πει ο Σφακιανάκης για Χρυσή Αυγή ή τον Αρναούτογλου που τον είχε πέρυσι. Τον Κανάκη, λέω τώρα θεωρητικά, μπορεί να τον αφορά στο γεγονός ότι πως κρίνεις αν ο άλλος θα τον φωνάξει ή δεν θα τον φωνάξει. Δηλαδή εγώ το εκτιμώ αυτό, τους πιάνει όλους. Καλά έκαναν και την έβγαλαν» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ανακοίνωση του ΑΝΤ1 με συγκεκριμένους παραλήπτες…