Γιώργος Λιάγκας: «Συμβουλεύω τον Γιώργο Λιβάνη να το τελειώσει»

Γιώργος Λιάγκας

"Αν εγώ είμαι ο Γιώργος Λιβάνης και βλέπω από το σπίτι μου ότι "η αγάπη του Σάκη είναι τόση, τόση ή τόση" πώς θα αισθανόμουν;", αναρωτιέται ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βρίσκονται ολοένα και πιο κοντά στο Survivor, ενώ ο Γιώργος Λιβάνης παρακολουθεί από την Ελλάδα. Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ξεκάθαρος για το τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα και προτρέπει δημόσια τον τραγουδιστή να τελειώσει τη σχέση του με την παίκτρια του Survivor.

«Νομίζω ότι ένας Έλληνας που δεν θα αισθάνεται καλά από χθες το βράδυ, είναι σίγουρα ο Γιώργος Λιβάνης. Μετά το χθεσινό επεισόδιο «Σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ»… Κι αν δεν το έχει τελειώσει, εγώ τον συμβουλεύω -χωρίς να τον ξέρω τον άνθρωπο, έχω μιλήσει δύο φορές στο τηλέφωνο- να το τελειώσει. Δεν έχει νόημα αυτό το πράγμα. Όταν την βλέπει όλη η Ελλάδα να λέει «Σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ»… δεν είναι ωραία πράγματα αυτά», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια και μετά την προβολή βίντεο από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε σε πιο έντονο ύφος: «Αν εγώ είμαι ο Γιώργος Λιβάνης και βλέπω από το σπίτι μου ότι «η αγάπη του Σάκη είναι τόση, τόση ή τόση» πώς θα αισθανόμουν»;