Γιώργος Λιάγκας – Σπύρος Μπιμπίλας: Τα βρήκαν εξωδικαστικά

Λιάγκας Μπιμπίλας

Ο παρουσιαστής έδωσε ένα χρηματικό ποσό για το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Εξωδικαστική λύση για τη διαμάχη που είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους βρήκαν ο Γιώργος Λιάγκας και ο Σπύρος Μπιμπίλας, με αφορμή τη ραδιοφωνική φάρσα του παρουσιαστή στην οποία υποδύθηκε τον ομοφυλόφιλο χρησιμοποιώντας το όνομα του ηθοποιού. Ο παρουσιαστής ζήτησε συγγνώμη από τον ηθοποιό και τον αποζημίωσε δίνοντας ένα χρηματικό ποσό στο ταμείο αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

«Εγώ, όπως ξέρεις, έχω ένα στυλ χιούμορ που κάποιους ανθρώπους τους πειράζει. Καταλαβαίνω ότι θίχτηκε ο Σπύρος και από τη στιγμή που θίχτηκε και τον εκτιμώ πήγα εκεί που με κάλεσαν με τον δικηγόρο του, είπαμε μερικά πράγματα… και τέλος καλό όλα καλά και τελειώνει εκεί η ιστορία. Λυπήθηκα που τον στεναχώρησα, θα γίνει και μια κίνηση από μέρους μου για το ΣΕΗ…», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στον Μιχάλη Πλεμμένο στο Happy Day.

[dfp_ads id=236982]

Από την πλευρά του, ο Σπύρος Μπιμπίλας δήλωσε τα εξής: «Έδωσα έναν αγώνα όλες αυτές τις μέρες, κινούμενος από την προσβολή που μου έγινε να κινήσω μια νομική διαδικασία εναντίον του ώστε να δικαιωθώ, με απώτερο σκοπό να γίνει ένα μάθημα προς όλους ότι δεν μπορούν να κανιβαλίζουν τις προσωπικές ζωές των ανθρώπων. Πιστεύω ότι πρέπει και η τηλεόραση να αναβαθμιστεί και μέσω αυτού του τρόπου να υπάρξει ένας πολιτισμός. Όταν εκχυδαΐζεις τα πάντα και το κοινό εκχυδαΐζεται σιγά σιγά και συνηθίζει στη μη ευπρέπεια.

Εγώ δεν ζήτησα χρήματα για να ικανοποιήσω τον εαυτό μου και να τα πάρω εγώ αλλά να βοηθηθεί το ταμείο αλληλοβοηθείας του ΣΕΗ. Έγινε μια συζήτηση εποικοδομητική που κράτησε μία ώρα και καταφέραμε να φτάσουμε σε αυτή τη λύση που κάπως εξομαλύνει την κατάσταση.

Δεν έχει σημασία αν το ποσό αυτό δεν είναι υπέρογκο, αλλά δεν είναι και μικρό. Σημασία έχει το μήνυμα που δίνεται μέσα από αυτή τη διαμάχη: Προσέχετε τι λέτε, πώς μιλάτε για τους άλλους διότι υπάρχουν και νόμοι που ορίζουν την προσβολή προσωπικότητας, νόμοι κατά της ομοφοβίας…»

Διαβάστε όλα τα νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…