Γιώργος Λιάγκας σε Μαυρίκιο Μαυρικίου: «Όταν σας είδα με τα αγγούρια στο πρόσωπο είπα στοπ»

Μαυρίκιος Μαυρικίου

"Κάποια στιγμή κι εγώ κατάλαβα ότι χαθήκατε λίγο σε όλο αυτό το κομμάτι, το παρατραβήξατε κι εσείς οι ίδιοι", λέει ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, σε δηλώσεις που έκανε στο Πρωινό, εξέφρασε και πάλι το παράπονό του για τον Κώστα Τσουρό. Ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια, όμως, έστειλε το δικό του μήνυμα στον ίδιο τον Μαυρίκιο.

«Στενοχωρήθηκα όταν μίλησαν άσχημα για μας, ενοχλήθηκα πολύ γιατί άκουσα να ειρωνεύονται και να κοροϊδεύουν το παιδί που θα κάνουμε, τι ώρα θα το κάνουμε για να είναι η κάμερά τους εκεί να το καταγράψει. Πολλές φορές όταν μας ειρωνεύονται αυτή η αρνητική ενέργεια μπαίνει και στο σπίτι μας και έρχομαι και σε κόντρα κι εγώ με τη γυναίκα μου», δήλωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Μετά την προβολή των δηλώσεων, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και είπε: «Θα πω με αγάπη μια συμβουλή στον Μαυρίκιο. Καμιά φορά τις γυναίκες μας Μαυρίκιε πρέπει να τις ακούμε. Μπορεί να ήταν λίγο υπερβολικό το σχόλιο του Τσουρού ότι θα βάλουμε κάμερα την ώρα της σύλληψης, αλλά κάποια στιγμή, όταν κι εγώ κατάλαβα ότι χαθήκατε λίγο σε όλο αυτό το κομμάτι, το παρατραβήξατε κι εσείς οι ίδιοι. Όταν σας είδα με τα αγγούρια στο πρόσωπο να κάνετε τις προετοιμασίες γάμου, είπα κι εγώ στοπ δεν τους ξαναπαίζουμε. Είπα ότι είναι μια υπερβολή… κι εγώ είπα ότι το χάσατε. Μην κάνετε τα πάντα μαζί με την Ιλάειρα».