Γιώργος Λιάγκας σε Μαρία Σολωμού: «Τον Σπαλιάρα και τον Τατσόπουλο τούς ξέσκισαν»

Γιώργος Λιάγκας

Δείτε όλα όσα είπε η Μαρία Σολωμού και ο Γιώργος Λιάγκας.

Στο Pod.gr μίλησε η Μαρία Σολωμού. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη δήλωση που είχε κάνει παλαιότερα για την εγκυμοσύνη, αλλά και στην πρόσφατη, σχετικά με το γεγονός ότι σε νεότερη ηλικία είχε 3-4 συντρόφους μαζί.

«Τότε που είχα πει για την εγκυμοσύνη ότι είναι η χειρότερη περίοδος της γυναίκας, δεν υπήρξε ούτε ένας δημοσιογράφος να πει “τι εννοεί αυτή;”. Υπήρχε μόνο λαϊκή κατακραυγή, με τηλεφωνικές επικοινωνίες από αγνώστους, να αποφασίζουν πόσο κακή μάνα μπορεί να είμαι. Ήταν μόνο χαστούκια αλλεπάλληλα. Έβλεπα στο δρόμο εγκυμονούσες, οι οποίες με κοιτούσαν περίεργα και έλεγα με μισούν. Μετά από καιρό μού έπιαναν το χέρι στο δρόμο και μου έλεγαν “μπράβο”, μυστικά», είπε αρχικά η Μαρία Σολωμού.

Η Μαρία Σολωμού είπε στη συνέχεια: «Έχουμε βρεθεί όλοι στη δεκαετία να είμαστε με 3-4 και να  μην ξέρουμε ποιον να διαλέξουμε. Από τη στιγμή που δεν κάνω κάτι παράνομο και τα έχω καλά με τη συνείδησή μου, ποιος θα έρθει να μου πει τι και πώς; Είναι σοβαρά αυτά τα στερεότυπα. Φοράει σορτσάκι; Είναι πουτ…α!

Αν έχεις τη διάθεση να έχεις 100 συντρόφους, θα έχεις 100 συντρόφους. Αυτό που με εκνευρίζει είναι ότι άλλο οι άντρες και άλλο οι γυναίκες. Τι θα μου πεις; Ότι δεν δικαιούται μια γυναίκα να έχει παραπάνω από δύο ή τρεις συντρόφους σε κάποια φάση της ζωής της».

Μετά την προβολή των δηλώσεων, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Τρικυμία εν κρανίω. Μαρία μου αγαπημένη, όταν βγήκε ο ταλαίπωρος ο Τατσόπουλος και είπε ότι έχει “μπιπ” τη μισή Αθήνα, έπεσε όλο το πανελλήνιο και το ξέσκισαν. Όταν βγήκε ο Γιάννης Σπαλιάρας και είπε ότι έχει πάει με τέσσερις χιλιάδες γυναίκες, βγήκαμε όλοι και τον ξεσκίσαμε».