Γιώργος Λιάγκας σε Μάνο Πίντζη: «Εγώ δεν ήθελα να γίνω μάνα»

Γιώργος Λιάγκας

«Μάνο, ένας πατέρας ομοφυλόφιλος δεν θέλει να γίνει μάνα, Μάνο, θέλει να γίνει πατέρας», λέει ο Γιώργος Λιάγκας.

Τις δηλώσεις που έκανε ο Μάνος Πίντζης στο Πρωινό σχολίασαν ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του. Ο παρουσιαστής εξέφρασε την άποψή του και αναφέρθηκε στο λάθος που κάνει ο γνωστός ηθοποιός.

Μάνος Πίντζης: «Δεν μπορώ να φανταστώ ένα ομόφυλο ζευγάρι και δη άντρες να θέλουν να βιώσουν τη μητρότητα»

«Εκεί που κάνει λάθος ο φίλος μου, ο Μάνος Πίντζης, είναι στο εξής. Όντως υπάρχουν γυναίκες που θέλουν να βιώσουν τη μητρότητα. Όμως, υπάρχουν και άντρες, όπως ο ομιλών… Κάποια στιγμή αισθάνθηκα ότι έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου και θέλω να γίνω πατέρας. Εγώ δεν ήθελα να γίνω μάνα. Γιατί, αν ήμουν ομοφυλόφιλος, να θέλω να γίνω μάνα;», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στη συνέχεια: «Μάνο, ένας πατέρας ομοφυλόφιλος δεν θέλει να γίνει μάνα, Μάνο, θέλει να γίνει πατέρας. Όπως εγώ που είμαι στρέιτ, μέχρι τώρα τουλάχιστον, και ήθελα να γίνω πατέρας, έτσι κι ένας ομοφυλόφιλος άντρας δεν θέλει να γίνει μάνα.

Έχουμε ακούσει κι εσύ κι εγώ ομοφυλόφιλους φίλους μας που μιλάνε ο ένας με τον άλλον με γυναικεία ονόματα… Σε αυτή τη φάση να τα λέμε όλα. Υπάρχουν ομοφυλόφιλοι που οι ίδιοι κοροϊδεύουν την ομοφυλοφιλία τους. Οι ίδιοι φέρονται σαν να είναι γυναίκες και μιλάνε ο ένας με τον άλλον με γυναικεία ονόματα».

Κλείνοντας, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Τώρα, αν έχεις μια υπευθυνότητα, όντας πια γονιός, πατέρας, όχι μάνα, να είσαι ο πατέρας που μεγαλώνει ένα παιδί και όχι η μάνα που πιθανόν να ονειρευόσουν, είναι άλλο θέμα. Και είναι στον αξιακό και ηθικό κώδικα του καθενός».