Γιώργος Λιάγκας σε Κυριάκο Βελόπουλο: «Για έλα να μου τα πεις από κοντά για την κολονοσκόπηση»

Γιώργος Λιάγκας

"Να σας ενημερώσω ότι έκανα κολονοσκόπηση πριν από 2-3 μήνες και είμαι υγιής. Την έκανα ναρκωμένος, θα σας στενοχωρήσω".

Μετά από ένα ακραίο ομοφοβικό παραλήρημα που έκανε ο Κυριάκος Βελόπουλος σε ραδιοφωνική εκπομπή και τις προσωπικές αναφορές που έκανε στον Γιώργο Λιάγκα, ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 έδωσε σκληρή απάντηση μέσα από το Πρωινό.

Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Χαρακτηρίζω χυδαίες τις χθεσινές σας αναφορές. Δεν μπορείς να αποκαλείς έναν πατέρα δύο παιδιών ότι είναι η Αλίκη στο Ναυτικό, επειδή χθες φόρεσα μαρινιέρα. Είναι υποτιμητικό και χυδαίο να το λες δημόσια. Επίσης, επειδή αναρωτήθηκες πόσους ομοφυλόφιλους έχουμε στην εκπομπή, θέλω να σου πω κάτι: δεν τους μετράω. Να ένα καλό άλλοθι, βγες σήμερα και πες ότι δεν πάω στην εκπομπή του Λιάγκα γιατί έχει ομοφυλόφιλους».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Θεωρώ χυδαία την αναφορά να πάω να κάνω κολονοσκόπηση. Από τέτοια αρσενικά και τέτοιους άντρες, δεν πάει μπροστά ούτε η πατρίς, ούτε η θρησκεία, ούτε η οικογένεια.  Με προτρέπεις να πάω να κάνω κολονοσκόπηση για να δω αν είμαι άντρας ή γυναίκα; Το λες σε πατέρα δύο παιδιών; Αλήθεια τώρα;

Να σας ενημερώσω ότι έκανα κολονοσκόπηση πριν από 2-3 μήνες και είμαι υγιής. Την έκανα ναρκωμένος, θα σας στενοχωρήσω».

«Ακόμα και τώρα που με βρίζεις χυδαία, εγώ σε καλώ να μου τα πεις από κοντά αυτά περί κολονοσκόπησης και Αλίκης στο Ναυτικό. Για έλα να μου τα πεις από κοντά», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.