Γιώργος Λιάγκας σε Αχιλλέα Μπέο: «Όταν οι εκπομπές έπαιζαν τη μια σου κόρη να σε βρίζει, εγώ δεν το έπαιξα»

Γιώργος Λιάγκας

Αχιλλέας Μπέος: "Δεν πα να λέτε ό,τι θέλετε. Ξύδι. Δεν έχετε κοντά κάνα σούπερ μάρκετ άμα δεν σας αρέσει;"

Νέες δηλώσεις έκανε ο Αχιλλέας Μπέος κατά των συνεργατών της εκπομπής Πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε στον δήμαρχο Βόλου με πολύ συγκεκριμένο τρόπο.

Πιο συγκεκριμένα ο Αχιλλέας Μπέος, κατά τη διάρκεια των προβών για την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στον Βόλο, είπε στον Γρηγόρη Μπάκα τα εξής: «Τόσο αυτοί που συμμετέχουν στην εκπομπή έχουν αδικήσει την πόλη του Βόλου. Ελπίζω και εύχομαι να διορθώσουν. Αν έχουν κάτι προσωπικό με εμένα, να χτυπήσουν εμένα. Κάντε ένα οδοιπορικό αν είστε μάγκες και να πάει ο Γιώργος στις άλλες περιοχές της Θεσσαλίας. Θα κλάψει. Και μετά να δει τον Βόλο. Εμείς έτσι απαντάμε στα σχόλια.

Όταν αναφέρεται σε εμένα, και λέει για ανθρώπους πως ό,τι κι αν τους πεις, δεν πρόκειται να αλλάξουν την άποψή τους για εμένα, είναι άνθρωποι που έχουμε δουλέψει μαζί και κάνουμε παρέα, και κάθεται και λέει αηδίες… Ότι δεν με ανέφερε ο Οικονομόπουλος στην παρουσίαση μαζί με τον Αργυρό. Να ρωτήσετε τον Νίκο Οικονομόπουλο την άποψή του για εμένα. Άρα λοιπόν, ρε Γιώργο, με αυτό που κάνεις δεν βγάζεις είδηση… ούτε μπορείς να μειώσεις έναν άνθρωπο με τις αηδίες που λες. Όταν υπάρχει αδικία, όλοι οι άνθρωποι στενοχωριόμαστε. Πόσω μάλλον ένας άνθρωπος όπως είμαι εγώ που αδικείται ενώ έχει προσφέρει τόσα πολλά. Θα μου πεις… Πουλάς ρε Δήμαρχε. Ναι αλλά πουλάω… Πες τις αλήθειες».

Να πω λοιπόν στον Γιώργο και στην εκπομπή και σε όλα αυτά τα αγόρια που συμμετέχουν εκεί και στα κορίτσια. Σε όλη τη Θεσσαλία είμαι ο μοναδικός Δήμαρχος που ξαναβγήκα μετά την καταστροφή. Αν αυτό δεν λέει κάτι Γιώργο μου… Και σε αυτούς που είναι εκεί, δεν πα να λέτε ό,τι θέλετε. Ξύδι. Δεν έχετε κοντά κάνα σούπερ μάρκετ άμα δεν σας αρέσει; Και ειδικά αυτός ο Περρής, τι φοβερός τύπος είναι. Ελπίζω αν είναι μάγκας να μην τα κόψει αυτά».

Άμεση ήταν η απάντηση που έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας στον Αχιλλέα Μπέο…

«Όταν άλλες εκπομπές μία μέρα έβγαλαν τη μια σου κόρη να σε βρίζει, επειδή φοράω παντελόνια και δεν παίζω ό,τι πουλάει, σου είπα στο τηλέφωνο ότι εγώ επέλεξα να μην το παίξω. Άρα δες ποιος τιμάει τα παντελόνια και ποιος δεν τα τιμά», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Είμαι ο μόνος που όταν σε έπαιζε όλη η Ελλάδα είπα ότι για να σε ψηφίσει για τρίτη φορά ο Βόλος κάτι καλό θα είχες κάνει. Προφανώς είσαι καλός δήμαρχος και ότι εσύ ο ίδιος αδικείς τον εαυτό σου με αυτούς τους χαρακτηρισμούς. Βγήκες τη μέρα της νίκης σου με ένα μικρό ακροατήριο που χειροκροτούσε κι έλεγες ότι με το παράδειγμα του Κασσελάκη τα δικά μας παιδιά θα γίνουν… αυτό που είπες ότι θα γίνουν. Αυτό με ενόχλησε κι ενόχλησε όλη την Ελλάδα και αδικεί τον Βόλο, αδικεί κι εσένα. Δεν έχεις ανάγκη από τέτοιους λαϊκισμούς για να γίνεις αρεστός».

«Αν ψάχνεις εχθρούς, όχι σε μένα. Ψάξε σε άλλους που σε κοροϊδεύουν πίσω από την πλάτη σου. Εγώ ό,τι έχω να σου πω στο λέω δημόσια και όταν έπρεπε να σε προστατέψω σε προσωπικό ζήτημα, επειδή εγώ φοράω παντελόνια σε προστάτεψα», είπε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας.