Γιώργος Λιάγκας: «Προφανώς ήταν καλύτερη η Ζέτα από την Δούκισσα»

«Θεωρώ ότι είναι λάθος της Δούκισσας να μιλάει σε εποχές που είναι δύσκολες ότι είναι πολύ κουρασμένη επειδή κάνει δύο εκπομπές».

Ήταν πολλές οι απαντήσεις που ήθελε να δώσει ο Γιώργος Λιάγκας σε διάφορές δηλώσεις, το πρωί της Τετάρτης. Ξεκίνησε, λοιπόν, από την Κατερίνα Λάσπα που είπε ότι ο ρόλος του παρουσιαστή ενός talent show είναι διεκπεραιωτικός. Σε σχόλιο του Θέμη Γεωργαντά ότι έχουμε δει διαφορές στην παρουσίαση ίδιου show από διαφορετικούς παρουσιαστές, ο Γιώργος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Προφανώς ήταν καλύτερη η Ζέτα από την Δούκισσα. Δεν έχει να κάνει όμως αυτό το πράγμα, για κάποιους άλλους μπορεί να ήταν καλύτερη η Δούκισσα, το έβλεπες λόγω Dancing. Δεν θα δεις ένα show για τον παρουσιαστή, δεν γύρισε ο κόσμος να δει Voice για τον Λιάγκα.

Μετά από τη συγκεκριμένη δήλωση της Δούκισσας Νομικού: «Αυτά θα μπορέσει να τα απαντήσει ο κύριος Τζώνη Καλημέρης ή κάποιος μέσα από το κανάλι. Εγώ δεν έχω ακούσει κάτι μέσα από το κανάλι. Η αλήθεια είναι ότι έχουν μπει πολλά καρπούζια κάτω από τη μασχάλη μου και τώρα ή κάποιο καρπούζι θα πέσει ή εγώ στο τέλος από την κούραση. Όλα θα ισιώσουν νομίζω κάποια στιγμή, εκτός και αν πέσει το καρπούζι», ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Θεωρώ ότι είναι λάθος της Δούκισσας να μιλάει σε εποχές που είναι δύσκολες ότι είναι πολύ κουρασμένη επειδή κάνει δύο εκπομπές. Όλοι κάνουμε δύο και τρεις δουλειές και ξυπνάμε από τις 5 τα χαράματα. Είναι επιλογή της, θα μπορούσε να πει όχι».

https://www.youtube.com/embed/o94RpyEsD7U