Γιώργος Λιάγκας: «Πως κατάντησαν έτσι τα καλλιστεία του ΑΝΤ1; Κατάντια…»

Γιώργος Λιάγκας

«Η κριτική στου διαόλου τη μάνα και λέει πως βλέπει από κοντά την προσωπικότητα»

Τα Καλλιστεία 2019, που διοργανώθηκαν με επιτυχία στο ανακαινισμένο θέατρο Alhambra, σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας με την παρέα του.

Η μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ εστίασε στην αισθητική των πλάνων από την εκδήλωση συγκρίνοντας την με  παλαιότερες λαμπερές εποχές που προβάλλοντας στην τηλεόραση.

Με τη γνώριμη, δε, χιουμοριστική διάθεση, ο παρουσιαστής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Παιδιά, που κατάντησαν τα καλλιστεία του ΑΝΤ1… Τα κραταιά… Που τότε ο αείμνηστος Μίνωας Κυριακού είχε κορώνα στο σταθμό. Πως κατάντησε έτσι αυτός ο θεσμός; Η εικόνα είναι κατάντια».

«Να πω για τη φίλη μου την Μαρία, που δεν φταίει. Της είπαν πως θα παρουσιάσει τα καλλιστεία. Δεν ήξερε που θα τα παρουσιάσει. Η κακομοίρα διάβαζε τα κείμενα από το χαρτάκι, δεν είχε ένα auto cue. Αν ήταν σε μια σκηνή υπερπαραγωγή θα ήταν μια χαρά, στη σκηνή αυτή που είχε ένα σεντόνι άσπρο…» συμπλήρωσε.

Στη συνέχεια της κουβέντας, γελώντας, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Αυτά τα μπαλόνια στο σκηνικό, τα άθλια. Η κριτική στου διαόλου τη μάνα και λέει πως βλέπει από κοντά την προσωπικότητα. Εδώ δεν βλέπεις τους ανθρώπους, βλέπεις και την προσωπικότητα;»

«Είναι τσαπατσουλιά! Η απόλυτη!» συμπλήρωσε με τη σειρά της η Κατερίνα Γκαγκάκη