Γιώργος Λιάγκας: Ποια είναι η επόμενη μέρα στον ΑΝΤ1;

Γιώργος Λιάγκας

Ποιες είναι οι σκέψεις των στελεχών του σταθμού και τι επιθυμεί ο παρουσιαστής;

Και ξαφνικά, τηλεοπτικό θέμα των ημερών έγινε ο Γιώργος Λιάγκας, του οποίου το επόμενο επαγγελματικό βήμα αναζητείται μετά την απόφαση του ΑΝΤ1 να «παγώσει» το Late Night για το δεύτερο μισό της σεζόν. Τι σχεδιάζει το κανάλι και τι θα γίνει με τον γνωστό παρουσιαστή;

[dfp_ads id=236982]

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day, τα στελέχη του ΑΝΤ1 χαράσσουν νέα στρατηγική για το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, φαίνεται ότι αποφάσισαν και τη διακοπή του Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα αλλά και το πάγωμα της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Έγινε μια αντιπρόταση στον Γιώργο Λιάγκα και την ομάδα του να παρουσιάσει μεσημεριανή ή απογευματινή εκπομπή. Εκκρεμούν ραντεβού τις επόμενες μέρες και με τον Γιώργο Λιάγκα και με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Στην εκπομπή Στη φωλιά των Κου Κου, όμως, παρουσιάστηκε ένα διαφορετικό σενάριο το οποίο θέλει τον Γιώργο να επιστρέφει στην ενημέρωση. Όπως ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος, έχει γίνει πρόταση στον Γιώργο Λιάγκα για καθημερινή εκπομπή μετά τις 18:00, η οποία θα αφορά σε κοινωνικό και πολιτικό ρεπορτάζ.