Γιώργος Λιάγκας – Πέταξε εκτός αέρα τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ: «Ντροπή σας! Πάρτε τον»

Γιώργος Λιάγκας

"Η καταδίκη από παπά σας εσάς είναι τιμή μου! Με τιμά!"

Χαλασμός στον αέρα της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1! Ο Γιώργος Λιάγκας βγήκε από τα ρούχα του με τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ, ο οποίος απέφυγε να καταδικάσει το χαστούκι που δέχθηκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Αγγελική Δεληκάρη, σε ναό στην Καβάλα.

Στο φινάλε της κουβέντας τους, ο Γιώργος Λιάγκας εξοργισμένος με αυτά που άκουγε, είπε: «Ο άνθρωπος δεν χτυπάει πατέρα Σεραφείμ. Με θλίβει το γεγονός ότι ως ιερέας, ένας πατέρας που διδάσκει αγάπη, δεν βρίσκει το θάρρος να καταδικάσει μια πράξη βίας! Με θλίβει»!

«Βρίσκω πάρα πολύ εύκολα το θάρρος να σας καταδικάσω γιατί καλλιεργείτε τον διχασμό. Σας καταδικάζω κύριε Λιάγκα γιατί καλλιεργείτε τον διχασμό. Σας καταδικάζω κι εσάς και τους συνεργάτες σας», απάντησε ο Αρχιμανδρίτης.

Εκείνη τη στιγμή, ο Γιώργος Λιάγκας βγήκε από τα ρούχα του και είπε φωνάζοντας: «Η καταδίκη από παπά σας εσάς είναι τιμή μου! Με τιμά! Αφορήστε με κιόλας παπά μου! Ντροπή σας! Πηγαίνετε στον Βελόπουλο να κάνετε εκπομπές μαζί! Ντροπή σας! Πάρτε τον! Πάρτε τον τέλος! Πάρτε τον»!