Γιώργος Λιάγκας: «Οι γονείς μου χώρισαν άσχημα. Δεν το ξεπέρασα ποτέ»!

«Κι όλα τα κόμπλεξ που έχω και κουβαλάω στη ζωή μου τα κουβαλάω εξαιτίας αυτού του γεγονότος».
Ο Γιώργος Λιάγκας άνοιξε την καρδιά του και μίλησε πρώτη φορά μέσα από την εκπομπή του για το τραύμα που του άφησε ο χωρισμός των γονιών του. Ο παρουσιαστής παραδέχτηκε ότι έχει πολλά κόμπλεξ εξαιτίας αυτού του γεγονότος και τόνισε ότι τα παιδιά πρέπει να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για ένα ζευγάρι.

«Βγαίνουν οι ψυχολόγοι όλοι και λένε ότι είναι καλύτερο να χωρίζουν οι γονείς. Ρώτα εμένα που είμαι παιδί χωρισμένων γονιών και δεν το έχω ξεπεράσει ποτέ», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή τα όσα σημείωσε η Μαίρη Συνατσάκη για τους γονείς που χωρίζουν.

Ο δημοσιογράφος συνέχισε λέγοντας: «Τα παιδιά ποτέ δεν θέλουν να χωρίσουν οι γονείς τους. Ποτέ! Εγώ δεν το έχω ξεπεράσει. Χώρισαν άσχημα οι γονείς μου και δεν το έχω ξεπεράσει ποτέ! Κι όλα τα κόμπλεξ που έχω και κουβαλάω στη ζωή μου τα κουβαλάω εξαιτίας αυτού του γεγονότος. Όταν κάνεις παιδιά, βάζεις τον εαυτό σου πίσω, τρως τα σκατά σου και είσαι για τα παιδιά σου, γιατί τα παιδιά είναι το κέντρο του κόσμου. Η δική μου ηθική και η δική μου προσέγγιση αυτή είναι και δεν με ενδιαφέρει τι λένε όλοι οι ψυχολόγοι του κόσμου». 

https://www.youtube.com/embed/wmaVljtV2aM