Γιώργος Λιάγκας: «Οι άνθρωποι του Alpha είναι απόλυτα αηδιασμένοι με όλο αυτό που συνέβη στο J2US»

Γιώργος Λιάγκας

"Γιατί δεν αντέδρασε τότε η Λιόλιου; Μιλάμε για μια ξεφτίλα τηλεοπτική που θα έπρεπε και ίδια να αντιδράσει".

Με αφορμή το «επεισόδιο» που έγινε στο J2US ανάμεσα στον Ηλία Ψινάκη και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου για την Μαίρη Συνατσάκη, το metoo, αλλά και την Κατερίνα Λιόλιου, το θέμα συζητήθηκε στο Πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας είχε συγκεκριμένα σχόλια να κάνει.

«Εγώ είμαι ο πρώτος που έχει πει ότι έχει εργαλειοποιηθεί και ευτελισθεί το me too, από ανθρώπους, γίνοντας lifestyle. Εδώ είναι άλλο το θέμα. Βγαίνει ο Ψινάκης, θυμίζει μία κατάσταση, τον αδειάζει η Κατερίνα Λιόλιου, αφού έβγαλε μία ανακοίνωση που αντί να πει πως ναι, ήταν μία πλάκα, τον αδειάζει κανονικά. Αυτό είναι το πιο σημαντικό» σχολίασε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Το μεγάλο άδειασμα είναι από την κυρία Λιόλιου. Τότε η κυρία Λιόλιου είχε βγει και είχε πει ήταν μια πλάκα, παιδιά, δεν είχε αντιδράσει καθόλου. Τότε, ενδεχομένως τον θεωρούσαν κραταιό τον Ψινάκη. Δεν είναι θέμα αντανακλαστικών, τότε ήταν κραταιός και έκανε μούγκα η Λιόλιου. Τώρα δεν ξέρω αν η ίδια, ή ο μάνατζερ της, την κατηύθυναν να βγάλει τη σχετική ανακοίνωση. Τώρα ορθώς, κατ’ έμε τον άδειασε γιατί ήταν μια χυδαία τηλεοπτική πλάκα που δεν έπρεπε να την κάνει.

Δεν βγήκε ποτέ ο Ηλίας να πει ότι ήταν στο τσακίρ κέφι και να ζητήσει συγγνώμη. Όταν λέει ο ίδιος ότι ήταν συνεννοημένο, και βέβαια αυτή μετά από πολλά χρόνια λέει πως δεν ήταν, τον αδειάζει. Γιατί δεν αντέδρασε τότε η Λιόλιου; Μιλάμε για μια ξεφτίλα τηλεοπτική που θα έπρεπε και ίδια να αντιδράσει. Ήταν κραταιός τότε ο Ψινάκης, παιδιά κι αυτό έχει σημασία» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Οι άνθρωποι του Alpha είναι απόλυτα αηδιασμένοι με όλο αυτό που συνέβη στον αέρα τους το Σάββατο το βράδυ. Φέρνεις τον Κοκλώνη, δεν σου κάνει νούμερα, και ο Κοκλώνης φέρνει τον Ψινάκη, δεν σημαίνει ότι ο Ψινάκης θα στο κάνει Κούγκι. Μπορεί να πει δύο χαριτωμένα, δεν είναι ανάγκη να το πάει στα άκρα. Αυτή τη φορά το έκανε στα άκρα.

Είναι άνθρωποι χωρίς ιδιαίτερη τηλεοπτική εμπειρία. Εγώ τον Κοκλώνη δεν τον θεωρώ έμπειρο τηλεοπτικά, ότι μπορεί να το αντιληφθεί έγκαιρα αυτό στον αέρα και να το κόψει», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.