Γιώργος Λιάγκας: «Ο Σπύρος Μπιμπίλας έκαψε τον Πέτρο Φιλιππίδη με αυτά που είπε»

Σπύρος Μπιμπίλας

"Πώς θα αισθανθεί ο άλλος φίλος, όταν αισθάνεται ο Πέτρος Φιλιππίδης ότι τον έχει προδώσει;"

Σε δηλώσεις που έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο Πρωινό, σχετικά με όσα κατέθεσε ο Πέτρος Φιλιππίδης γι’ αυτόν στο δικαστήριο, είπε μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Δεν θέλω να σχολιάσω τι είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης, δεν ήμουν 3 μέρες πριν στο σπίτι του, ήμουν 3 μήνες πριν. Δεν παίζει όμως ρόλο, ήμουν στο σπίτι του αφού ήμουν άνθρωπος της οικογένειας, φίλος. Και ένας φίλος πάει σε ένα δικαστήριο και λέει αυτό που έχει μέσα στην καρδιά του και αυτό που πιστεύει ότι είναι η αλήθεια. Ο κάθε άνθρωπος κάνει αυτό που του επιβάλει η συνείδησή του και τι λέει η αλήθεια της ψυχής του και η αλήθεια αυτών που έχει δει τόσα χρόνια».

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει μια συγκεκριμένη τοποθέτηση. «Δέχομαι ότι ήταν φίλοι κολλητοί, πήγαινε στο σπίτι του έτρωγε έπινε κλπ. Από τη στιγμή που αποφασίζει να πάει να μιλήσει εναντίον του -γιατί τον έκαψε με αυτά που είπε γιατί μίλησε εναντίον του και δεν μίλησε εναντίον του σε σχέση με τις τρεις καταγγελίες γιατί δεν τις ήξερε, μίλησε γενικά- άρα προφανώς μετά δεν μπορεί να λέει ότι είναι φίλος. Πώς θα αισθανθεί ο άλλος φίλος, όταν αισθάνεται ο Πέτρος Φιλιππίδης ότι τον έχει προδώσει;», είπε ο παρουσιαστής.