Γιώργος Λιάγκας: «Ο Μάνεσης λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»

Νίκος Μάνεσης

"Νίκο ήταν ατυχής η δήλωσή σου αυτή και μένω εκεί", λέει ο Γιώργος Λιάγκας.

Με αφορμή όσα είπε ο Νίκος Μάνεσης για εκείνον, ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε στον δημοσιογράφο μέσα από το Πρωινό, τη Δευτέρα.

«Βγήκε ο κ. Μάνεσης και μου απάντησε ειρωνευόμενος, απαντώντας στην κριτική που του έκανα για τα μικρά νούμερα τηλεθέασης. Εγώ βγήκα και είπα ότι ο Νίκος Μάνεσης είναι από τους πιο επιτυχημένους στη ζώνη αυτή, έχοντας κάνει επί σειρά ετών τεράστια επιτυχία…», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και στη συνέχεια τόνισε:

«Λέω λοιπόν στον Μάνεση γλυκά ότι λάθος κάνεις που βγαίνεις και γκρινιάζεις γιατί είσαι από τους τυχερούς γιατί τόσα χρόνια έχεις πετύχει και είσαι πρώτος. Τώρα, αν μια δυο φορές γίνει και κάποιο λάθος στα νεανικά κοινά. Κάθε φορά που δεν πάει καλά να βγαίνει να γκρινιάζει; Εγώ δεν θα το έκανα».

«Δεν τον έκρινα, δεν τον είπα αποτυχημένο, επιτυχημένο τον είπα και η απάντησή του είναι ότι εγώ είμαι ηλίθιος. Βγαίνει και με λέει εμένα ηλίθιο, ειρωνευόμενος ότι εγώ δεν έχω υψηλό IQ που μάλλον έχει αυτός. Μπορεί και να ‘χει το παιδί, μακάρι να ‘χει, δεν έχω θέμα και δεν έχω βγει ποτέ να πω εγώ για το IQ μου, όπως δεν έχω κατηγορήσει κανέναν άλλον άνθρωπο για το δικό του IQ. Νομίζω ότι… -Νίκο τον λένε;- Νίκο, ότι ήταν ατυχής η δήλωσή σου αυτή και μένω εκεί», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.