Γιώργος Λιάγκας: «Ο Κυριάκος Βελόπουλος δεν πέτυχε στην τηλεόραση αλλά κανείς δεν πάει χαμένος»

Γιώργος Λιάγκας

"Δεν βλέπουν οι τηλεθεατές την εκπομπή για τα 3 λεπτά που θα παίξουμε τη μούρη του κ. Βελόπουλου που πουλάει τόσο πολύ, όσο ο ίδιος έχει την αίσθηση", λέει ο Γιώργος Λιάγκας.

Με τίτλο «Έσβησε τον Λιάγκα ο Βελόπουλος», ο Κυριάκος Βελόπουλος τοποθετήθηκε κατά του παρουσιαστή, λέγοντας ότι δεν έχει δικαίωμα να μιλάει για θέματα θεολογίας. Μετά την προβολή του βίντεο, ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε την απάντησή του.

«Υπήρχαν γύρω στα 300 σχόλια που με υβρίζανε χυδαία, αντίστοιχα με τους χαρακτηρισμούς που κάνει ο ίδιος για τον Κασσελάκη, αντίστοιχης αισθητικής σχόλια. Τον ευχαριστώ που πάντα με αφήνει και μιλάω αν μη τι άλλο.

Εγώ κάνω αυτή τη δουλειά 30 χρόνια και είμαι από τους τυχερούς που έχω βιώσει μεγάλη επιτυχία από τα πρώτα μου βήματα, η οποία με ακολουθεί τα περισσότερα χρόνια της καριέρας μου. Κάνω 28 χρόνια καριέρα, από τα πρώτα χρόνια έχω βιώσει υψηλά νούμερα τηλεθέασης, έχω κάνει μεγάλες επιτυχίες και κάποιες αποτυχίες όπως όλοι μας», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Δεν περίμενα τον Βελόπουλο τον υπερπετυχημένο για να κάνω επιτυχία στην τηλεόραση. Δεν βλέπουν οι τηλεθεατές την εκπομπή για τα 3 λεπτά που θα παίξουμε τη μούρη του κ. Βελόπουλου που πουλάει τόσο πολύ, όσο ο ίδιος έχει την αίσθηση.

Επειδή κάποια στιγμή θέλησε να ασχοληθεί με τη δημοσιογραφία και την τηλεόραση… Δεν πέτυχε στην τηλεόραση ο άνθρωπος, όμως κανείς δεν πάει χαμένος τελικά, έγινε αρχηγός πολιτικού κόμματος και μάλιστα μεγάλου.. Αντί να γίνει τηλεοπτικός αστέρας, έγινε κάτι μεγαλύτερο, αρχηγός κόμματος και θα σώσει κι αυτός την Ελλάδα.

Επειδή, όμως, στο κομμάτι το δικό μας δεν πέτυχε όπως πετύχαμε εμείς, να τον ενημερώσω ότι ο σωστός δημοσιογράφος κάθεται και διαβάζει καθημερινά. Εγώ διαβάζω καθημερινά για δύο ώρες τα πάντα για να μπορώ να κάνω ερωτήσεις. Όσοι δημοσιογράφοι ρωτούσαν για τον Covid, είχαν βγάλει πανεπιστήμιο ιατρικής»;