Γιώργος Λιάγκας: «Ο φίλος μου ο Νίκος Κοκλώνης έχει κάνει 2 στα 2 αποτυχίες φέτος»

Γιώργος Λιάγκας

"Απορώ γιατί οι άνθρωποι που έχει γύρω του, δεν του λένε πέντε βασικά πράγματα να αλλάξει", λέει ο Γιώργος Λιάγκας για τον Νίκο Κοκλώνη.

Για τα νούμερα τηλεθέασης των εκπομπών το βράδυ του Σαββάτου μιλούσαν στο Πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να δώσει μια συμβουλή στον Νίκο Κοκλώνη. Η τοποθέτησή του, ωστόσο, ήταν διφορούμενη…

«Ο Νίκος Κοκλώνης κάνει μία προσπάθεια, δίνει λεφτά σε κόσμο και αυτό είναι αξιέπαινο και σε δύσκολες εποχές. Μακάρι να πήγαινε λίγο καλύτερα, είναι κρίμα που δεν πάει καλά. Ο φίλος μου ο Νίκος έχει κάνει 2 στα 2 αποτυχίες φέτος και δεν το αξίζει γιατί ο ίδιος και καλός παρουσιαστής είναι και κυρίως, καλύτερος παραγωγός είναι γιατί δίνει λεφτά και κάνει ωραία show σε επίπεδο εικόνας. Άρα, εγώ θα ήθελα για να μπορούν τα κανάλια να στηρίζουν τις προτάσεις αυτές, να κάνει μεγαλύτερα νούμερα. Το λέω ειλικρινά και όχι ειρωνικά», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Απορώ γιατί οι άνθρωποι που έχει γύρω του, δεν του λένε πέντε βασικά πράγματα να αλλάξει. Ας με πάρει ένα τηλέφωνο, με 30 χρόνια τηλεοπτική εμπειρία θα του πω πέντε πράγματα να τσιμπήσει 2 μονάδες με το καλημέρα. Τσάμπα, χωρίς λεφτά».