Γιώργος Λιάγκας: «Με πλησίασαν μπράβοι…»

«Η αγωγή έχει οριστεί, η μήνυση δεν έχει καν πάει στον ανακριτή».

«Έκανα πολλά λάθη στον επιχειρηματικό τομέα, με κορόιδεψαν, με εξαπάτησαν», αναφέρει η Βίκυ Καγιά σε συνέντευξή της, απόσπασμα της οποίας διάβασαν στο Πρωινό. 

Αυτή η φράση έδωσε πάσα στον Γιώργο Λιάγκα να αναφερθεί στο δικό του πρόβλημα, όταν έχασε τα χρήματά που είχε επενδύσει. Ο παρουσιαστής τόνισε πως η μήνυση δεν έχει πάει ακόμα στον ανακριτή, ενώ αποκάλυψε ότι τον έχουν πλησιάσει μπράβοι προτείνοντάς του να λύσουν …διαφορετικά το θέμα.

«Εμένα μου έφαγαν ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό, έχει γραφτεί κιόλας. Είναι ένας άνθρωπος που πρέπει να πάει φυλακή, μιλάμε για κακουργηματικές πράξεις, εμπλέκεται και μια χρηματιστηριακή μέσα, έχουν κατατεθεί εδώ και χρόνια οι μηνύσεις και οι αγωγές. Η αγωγή έχει οριστεί, η μήνυση δεν έχει καν πάει στον ανακριτή. Αυτά πρέπει να λύσει η νέα κυβέρνηση, γιατί ο Έλληνας πολίτης που θα βρει το δίκιο του; Όταν κάποιος μου παίρνει τα λεφτά, από το να βάλω έναν μπράβο να μου τα φέρει πίσω -αυτή είναι η εύκολη λύση- πάω στη δικαιοσύνη. Οι περισσότεροι τα λύνουν με καθεστώτα νονών της νύχτας και μπράβων. Γιατί σου λέει δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην Ελλάδα. Εμένα δε με πλησίασαν να το κάνω; Δεν μπορούσα να το κάνω εγώ αυτό; Εγώ πιστεύω στη δικαιοσύνη, αλλά πιστεύω στη δικαιοσύνη μέχρι να πεθάνω, γιατί από ότι βλέπω πριν τον θάνατό μου θα τελειώσει η ιστορία», ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας. 

https://www.youtube.com/embed/4yWkekd2PKc