Ο Γιώργος Λιάγκας ξεσπά κατά του Γιώργου Θεοφάνους: «Ντροπή! Ύβρις!»

Γιώργος Θεοφάνους

"Είναι ντροπή να συγκρίνουμε τα Τέμπη που είναι μια εθνική τραγωδία με ένα τραγούδι και αν έπρεπε να δοθεί. Είναι ντροπή! Ντροπή πραγματικά!"

Ο Γιώργος Θεοφάνους και η Νατάσα Θεοδωρίδου έχουν βρεθεί στο επίκεντρο του lifestyle ρεπορτάζ, μετά την απόφαση του συνθέτη να παραχωρήσει τα δικαιώματα του τραγουδιού «Φεγγάρι» στον Τάκη Μπουγά, ο οποίος το τραγούδησε παραφρασμένο σε διαφήμιση γνωστού πολυκαταστήματος. Από το Πρωινό, ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησε τον Γιώργο Θεοφάνους στο αεροδρόμιο, τον ρώτησε σχετικά κι εκείνος απάντησε ως εξής: «Παιδιά δεν έχετε πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθείτε; Υπάρχουν πιο σοβαρά, πίστεψέ με. Σε παρακαλώ, για όνομα του Θεού! Ξεχάσατε τα Τέμπη ξαφνικά»;

Η απάντησή του αυτή προκάλεσε έναν σχετικό εκνευρισμό στο Πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε λέγοντας: «Είναι ντροπή να συγκρίνουμε τα Τέμπη που είναι μια εθνική τραγωδία με ένα τραγούδι και αν έπρεπε να δοθεί. Είναι ντροπή! Ντροπή πραγματικά! Ασχολούμαστε μία και μιάμιση ώρα την ημέρα με αυτό, κάνοντας ρεπορτάζ. Θα μπορούσε ο κ. Θεοφάνους που έκανε μαθήματα δημοσιογραφίας να απαντήσει διαφορετικά.

Επίσης, σε μια τηλεόραση δεκάδων εκπομπών κάποιος θα ασχοληθεί και με αυτό. Ασχολούμαστε και με το lifestyle, δεν το αρνούμαστε. Είναι ένα θέμα που είναι υπαρκτό. Η Νατάσα Θεοδωρίδου δήλωσε πολύ στεναχωρημένη.

Αν ασχολούμαστε με τα Τέμπη, απαγορεύεται να ασχοληθούμε με αυτό; Ποιος το λέει αυτό; Ντροπή! Ντροπή και μόνο η σύγκριση. Αποτελεί ύβρη»!

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε: Η Νατάσα είναι βαθύτατα στενοχωρημένη και απογοητευμένη από τον Γιώργο Θεοφάνους. Εκλήθη η Νατάσα Θεοδωρίδου επισήμως να συμμετάσχει σε συναυλία του Γιώργου Θεοφάνους κι εκείνη αρνήθηκε. Αν έχει απορία ο κ. Θεοφάνους, να του απαντήσουμε ότι είναι στενοχωρημένη.