Γιώργος Λιάγκας κατά Μπιμπίλα: «Τους κάνεις μπούλινγκ που δεν είναι μέλη του σωματείου; Υποχρεωτικό είναι;»

Γιώργος Λιάγκας

«Συγγνώμη, Σπύρο μου αγαπημένε, όποιος δεν είναι μέλος του σωματείου δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να έχει άποψη, μην τρελαθούμε τώρα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Στο πλαίσιο της συνέντευξη που έδωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας στο Πρωινό, απάντησε και για τη Σοφία Βογιατζάκη. Ο Γιώργος Λιάγκας, μάλιστα, έκανε μετά λόγο για μπούλινγκ.

«Οι δηλώσεις που κάνω είναι περιεκτικές πάντα και κάτι σημαίνουν. Ο κάθε ένας που σχολιάζει κάποιον πρέπει να λαμβάνει υπόψη του και όλα τα υπόλοιπα. Και μάλιστα να κάνει και εγγραφή στο σωματείο για να μαθαίνει αυτά που πρέπει», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του για τη Σοφία Βογιατζάκη.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε από την πλευρά του: «Συγγνώμη, Σπύρο μου αγαπημένε, όποιος δεν είναι μέλος του σωματείου δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να έχει άποψη, μην τρελαθούμε τώρα. Έχει άποψη η Βογιατζάκη, καλά κάνεις και διαφωνείς, πες το. Δεν σημαίνει όμως ότι αν δεν είσαι γραμμένος στο σωματείο δεν είσαι ηθοποιός.

Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν είναι μέλος του σωματείου των δημοσιογράφων, δεν είναι δημοσιογράφος ο Παπαδάκης; Να πέσει φωτιά να μας κάψει. Δεν σημαίνει αν δεν είσαι μέλος του σωματείου, δεν είσαι ηθοποιός ή δεν μπορείς να έχεις άποψη. Αυτό είναι μπούλινγκ τώρα, συγγνώμη.

Είχε μια άποψη η Βογιατζάκη, μην πυροβολούμε τους ανθρώπους που έχουν διαφορετική άποψη από εμάς. Να το επισημαίνουμε. Τους κάνεις μπούλινγκ που δεν είναι μέλη του σωματείου; Υποχρεωτικό είναι; Δεν καταλάβα».