Γιώργος Λιάγκας: «Κάποια πράγματα κλείνουν έναν κύκλο και πρέπει να ανοίξουν άλλοι…»

«Είχε έρθει πέρυσι ο Γιάννης Λάτσιος και μου είχε πει...»

Αυλαία για τις καλοκαιρινές του διακοπές έριξε και το …εξομολογητήριο του Θέμη Γεωργαντά με τελευταίο καλεσμένο τον Γιώργο Λιάγκα. Ο παρουσιαστής μίλησε για πολλά…

Το ρίσκο που πήραν με την Φαίη Σκορδά

Η φετινή σεζόν ήταν για μένα και την Φαίη ένα μεγάλο ρίσκο, όταν οδηγηθήκαμε στην απόφαση να φύγουμε από το MEGA και να πάμε στον ΑΝΤ1. Δεν έχεις δεμένους τους τηλεθεατές.

Θα πήγαινε την εκπομπή στη μεσημεριανή ζώνη;

Πιστεύω ότι έτσι όπως είναι δομημένη η εκπομπή ταιριάζει πάρα πολύ στην φιλοσοφία του πρωινού. 

Η εκπομπή που δεν του άρεσε από τη φετινή σεζόν

Το J2US ήταν κατώτερο του πρώτου, δεν είναι όμως ότι ήταν και για πέταμα. 

Η πρόταση του Γιάννη Λάτσιου

Έχει έρθει από πέρυσι ο Γιάννης Λάτσιος και μου έχει πει ότι θα ήθελε να κάνω και μια ακόμα εκπομπή βραδινή. Είχε συζητηθεί είτε μαζί με την Φαίη είτε μόνος μου να κάνουμε ένα late night show. Έκοψα τη συζήτηση αυτή εν τη γενέσει της γιατί θεωρώ ότι ο κόσμος κάποια στιγμή θα μας βλέπει και αντί να μας αγαπάει θα μας βαρεθεί. Έχουμε το Πρωινό, έχουμε το The Voice, είναι υπερέκθεση. Όταν κλείσουν αυτοί οι κύκλοι, ελπίζω να μην έχει κλείσει ο δικός μου, θα ήθελα να κάνω ένα late night.

Θα ξανακατέβει στην πολιτική;

Μία φορά πήγα να το κάνω και με μαύρισαν. Κατέβηκα στη Λάρισα και με τις 20 μέρες που πήγα πήρα 22.500 σταυρούς. Πήγα καλά, δεν βγήκα. Ορθώς δεν βγήκα. Είχα κατέβει με το ΠΑΣΟΚ, στην πορεία έγιναν αυτά που έγιναν, το ΠΑΣΟΚ έχει πολύ μεγάλη ευθύνη για το Μνημόνιο και την πληρώνει μετεκλογικά. Θα τα είχαν φάει οι άλλοι και θα την πλήρωνα εγώ. Κάποια στιγμή στο μέλλον δεν το αποκλείω να μου ξαναγίνει η μούρλια. 

Γιατί έφυγε από την Real;

Φέτος, μετά από 6 χρόνια εκπληκτικής συνεργασίας με τον φίλο μου και κουμπάρο μου Νίκο Χατζηνικολάου αποφασίσαμε να κλείσει αυτός ο κύκλος. Λίγο ότι αισθανόμουν κουρασμένος, λίγο ότι θεωρώ πως κάποια πράγματα κλείνουν έναν κύκλο και πρέπει να ανοίξουν άλλοι… Έφυγα με τις καλύτερες… ο άνθρωπος είναι συγγενής μου κι έχουμε άριστη σχέση. 

Περισσότερα latest news »