Γιώργος Λιάγκας: Η σχέση με τον Λάτσιο, το Πρωινό, το Voice…

Πώς θα συνυπάρξουν τηλεοπτικά Μαρία Ηλιάκη - Σάσα Σταμάτη;

Στην πρεμιέρα της εκπομπής Αποκαλυπτικά, λίγες μέρες πριν βγει το «Πρωινό» στον αέρα, ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για όλους και για όλα…

Το διαζύγιο του Γιάννη Λάτσιου με τον ΑΝΤ1

Την επόμενη μέρα που ήρθε το διαζύγιο με τον ΑΝΤ1, ο Γιάννης ήταν σπίτι μου στην Τήνο. Το είχαμε κανονίσει και κάναμε διακοπές μια εβδομάδα μαζί. Είμαστε πάρα πολύ φίλοι και αυτά είναι πολύ πιο σημαντικά από οποιεσδήποτε επαγγελματικές σχέσεις.

Η Μαρία Ηλιάκη και η συνεργασία με την Σάσα Σταμάτη

Μένει να το δούμε στον αέρα. Πλάκα κάνω. Το ότι μπορείς να διαφωνείς με κάτι δεν σημαίνει ότι θα τον τραβήξεις από τα μαλλιά. Μπορείς να κάνεις πιο ήπια πράγματα… να κλωτσιούνται κάτω από το τραπέζι, να φτύνει η μία στον καφέ της άλλης… τέτοια πράγματα. Το να έρθει ένα ακόμα πρώτο βιολί σε μια ορχήστρα μόνο να προσθέσει έχει και σε μας και στην ίδια.

Ο τρίτος κύκλος του The Voice

Νομίζω θα το ξαναδούμε φέτος μετά τα Χριστούγεννα. Δεν το έχω συζητήσει, αλλά νομίζω ότι θα είμαι στην παρουσίαση. Για μένα ιδανικά θα ήταν να είναι οι ίδιοι coaches. 

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Θα 'ταν λάθος και για μένα και για τον Δημήτρη να είμαστε ξανά σε αυτή την εκπομπή. Μπορεί να κάνουμε κάτι άλλο στο μέλλον