Γιώργος Λιάγκας: Η προσωπική του ζωή σήμερα και η πραγματική σχέση του με τον ΑΝΤ1

Γιώργος Λιάγκας

"Έχω να μιλήσω με τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 δύο μήνες. Το έχω πάρει απόφαση ότι δεν πρόκειται να μιλήσω καθόλου".

Ο Γιώργος Λιάγκας, ένας από τους πιο επιτυχημένους και πολυσυζητημένους παρουσιαστές των τελευταίων ετών, βρίσκεται φέτος εγκλωβισμένος σε ένα κανάλι που δεν δείχνει καμία διάθεση να τον τοποθετήσει σε κάποια εκπομπή. Ο δημοσιογράφος μιλά για όλους και για όλα, στα Αποκαλυπτικά και τον Γιώργο Μπέζα…

Γιώργος Λιάγκας, Αντώνης Κανάκης και ΑΝΤ1…

Κάνω αυτή τη δουλειά πάνω από 20 χρόνια και είναι η πρώτη χρονιά που δεν δουλεύω. Κι επειδή δεν είναι με δικιά μου υπαιτιότητα, αισθάνομαι άβολα. Εκμεταλλεύομαι τον ελεύθερο χρόνο και περνάω άπειρες ώρες με τα παιδιά, που δεν θα το έκανα σε άλλη περίπτωση.

Αν με ρωτάς τη γνώμη για τον Αντώνη Κανάκη, είναι ένα πολύ σημαντικό τηλεοπτικό πρόσωπο. Επειδή άκουγα διάφορα, ότι πήρα τηλέφωνο τον Κανάκη να του ζητήσω τον λόγο. Τον άνθρωπο δεν τον έχω δει ποτέ, δεν τον γνωρίζω καν, δεν έχω μιλήσει ποτέ μαζί του ούτε τον έχω πάρει τηλέφωνο ούτε εκείνος με έχει πάρει τηλέφωνο. Στις εφημερίδες διάβασα ότι αυτός δεν θέλει να κάνω εκπομπή. Εγώ επειδή είμαι πιο υποψιασμένος στη ζωή μου, ήμουν πολύ προσεκτικός και ποτέ δεν έκανα δήλωση που να λέω ότι ο Κανάκης κρύβεται πίσω από τον πάγο στον οποίο είμαι. Εγώ με τα στελέχη του ΑΝΤ1 μιλάω.

Δεν μπορώ να πάω σε άλλο κανάλι γιατί έχω ένα συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, το οποίο από την πλευρά μου έχω δείξει ότι το τιμώ. Υπάρχουν διάφορες ρήτρες και δεν μπορώ να σηκωθώ όποτε θέλω και να φύγω. Έχω να μιλήσω με τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 δύο μήνες. Το έχω πάρει απόφαση ότι δεν πρόκειται να μιλήσω καθόλου.

Οι σχέσεις με τη Φαίη Σκορδά

Πάντα είχαμε καλές σχέσεις, δεν είχαμε ποτέ κακές σχέσεις με την Φαίη. Υπάρχουν και χωρισμοί που είναι ήρεμοι και φιλικοί, έτσι είναι και ο δικός μας.

Η προσωπική του ζωή σήμερα

Στην προσωπική μου ζωή δεν υπάρχει κάτι που να είναι είτε δυνατό είτε επίσημο. Δεν υπάρχει κάτι. Τώρα, ότι μπορεί να βγαίνεις με έναν άνθρωπο να πας μια βόλτα κλπ. μπορεί να έχει συμβεί σε αυτά τα 2 χρόνια, αλλά κάτι σοβαρό και μόνιμο δεν υπάρχει.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…