Γιώργος Λιάγκας: Η αναφορά στη χθεσινή αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά – «Έδωσε μία εξήγηση που εγώ δεν τη γνώριζα»

Γιώργος Λιάγκας

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Για την αποκάλυψη που έκανε χθες η Φαίη Σκορδά, σχετικά με την αντίδραση του Γιώργου Νταλάρα στους δημοσιογράφους, απάντησε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας.

Συγκεκριμένα, η Φαίη αποκάλυψε πως κάποιοι δημοσιογράφοι είχαν ρωτήσει αρχικά τον Γιώργο Νταλάρα αν θα ήθελε να μιλήσει κι εκείνος είχε απαντήσει αρνητικά.

Μετά όμως είδαμε τους δημοσιογράφους να ακολουθούν από πίσω τον γνωστό τραγουδιστή, ζητώντας του μια δήλωση. Με αποτέλεσμα ο ίδιος να αντιδράσει.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε σήμερα: «Χθες είπα κάποια πράγματα για τον Νταλάρα. Όμως μετά είδα στην εκπομπή της Φαίης, ότι η Φαίη έδωσε μία εξήγηση που εγώ δεν τη γνώριζα. Καθόλου. Θέλω να είμαι έντιμος και κύριος. Και ρώτησα το πρωί της αρχισυντάκτρια  αυτής της εκπομπής, αν ο δικός μας ρεπόρτερ είχε πάει νωρίτερα κι είχε ρωτήσει τον Γιώργο Νταλάρα και του είχε πει εκείνος ότι δεν επιθυμεί να μιλήσει, και πήγε μετά και ζήτησε δηλώσεις του -απαράδεκτο αν το έκανε-. Ενημερώθηκα ότι υπήρχαν δύο γκρουπ ρεπόρτερ, όντως οι πρώτοι ρεπόρτερ πήγαν στον Νταλάρα και τον ρώτησαν και εκείνος τους είπε ότι δεν θέλει δηλώσεις. Οπότε δικαίως μετά δεν πήγαν να τον ρωτήσουν».

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στη συνέχεια: «Μετά, μαθαίνω, ότι πήγαν κάποιοι άλλοι που δεν γνώριζαν αυτό το γεγονός και του έκαναν ερωτήσεις. Εδώ θα δώσω δίκιο στον Νταλάρα, ο οποίος δεν κάνει face control. Ο Νταλάρας βλέπει ρεπόρτερ και δεν οφείλει να γνωρίζει ποιοι είναι. Όταν λοιπόν πάνε κάποιοι και του ζητούν δηλώσεις και ο Νταλάρας λέει όχι. Το όχι είναι όχι. Δεν μπορεί να ξέρει εκείνος ότι πήγαν κάποιοι άλλοι μετά. Άρα δικαίως ο Νταλάρας χθες τσαντίστηκε. Κι εγώ θα τσαντιζόμουν. Γιώργο Νταλάρα μαζί σου. Δεν το γνώριζα! Όταν μάθεις το γεγονός, αλλάζεις και την άποψή σου».