Γιώργος Λιάγκας για Στέφανο Κασσελάκη: «Να του αναγνωρίσω ότι δεν ξέρει καλά ελληνικά»

Γιώργος Λιάγκας

"Στην συγκεκριμένη περίπτωση άλλος έχει κάνει το λάθος και άλλος θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη, όχι εγώ", λέει ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε μια πρώτη απάντηση στον Στέφανο Κασσελάκη, το πρωί της Τετάρτης, για την συνέντευξη με την υποτιθέμενη γιαγιά του. Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώθηκε από τους συνεργάτες του πως στην εκπομπή «Το Πρωινό» προβλήθηκε την Τρίτη ρεπορτάζ, σύμφωνα με το οποίο η γιαγιά του δήλωσε πως η ίδια ψηφίζει Νέα Δημοκρατία.

Ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του «άδειασε» την εκπομπή αναφέροντας χαρακτηριστικά πως τη συγκεκριμένη κυρία δεν την έχει δει ποτέ του. Ο Γιώργος Λιάγκας, πριν από λίγο, δήλωσε τα εξής:

«Είμαι ένας άνθρωπος που έχω κάνει λάθη, αλλά τα έχω παραδεχτεί. Έχω πληρώσει τα λάθη μου και σε χρήμα και σε επαγγελματικό παρκάρισμα. Έχω διδαχτεί από τα λάθη μου, έχω ζητήσει δημόσια συγγνώμη κι έχω προχωρήσει

Όταν κάνω λάθος ζητώ συγγνώμη και προχωράω, αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση άλλος έχει κάνει το λάθος και άλλος θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη, όχι εγώ.

Εγώ να του αναγνωρίσω ότι δεν ξέρει καλά ελληνικά, λάθος συμβούλους έχει, δεν το πάει καλά το πράγμα».