Γιώργος Λιάγκας για Σπύρο Χατζηαγγελάκη: «Υποτίθεται φέρει διαφορετικό αέρα πολιτισμού»

Σπύρος Χατζηαγγελάκης

"Αυτές οι φάρσες ανήκουν σε μια άλλη εποχή", λέει ο Γιώργος Λιάγκας

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας μετά από μια εντελώς αποτυχημένη φάρσα που αποφάσισε να κάνει στο θέατρο Νέος Ακάδημος όπου και εργάζεται. Ο ηθοποιός πέρασε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στο κρατητήριο, ύστερα από τηλεφώνημα που έκανε στο ταμείο του κεντρικού θεάτρου το οποίο έκανε λόγο για… τοποθέτηση βόμβας στον χώρο.

Ο Γιώργος Λιάγκας, σχολιάζοντας το θέμα στο Πρωινό, είπε: «Σε ένα θέατρο σέβεσαι και τον ταξιθέτη, από εκεί φαίνεται και ο πολιτισμός. Δεν μπορείς να παίρνεις τον ταλαίπωρο τον ταμία που κάνει ο άνθρωπος τη δουλειά του παραμονή Πρωτοχρονιάς και να του λες έλα μας έβαλαν βόμβα και να είστε πάνω στο καμαρίνι δυο τρεις -μην τους χαρακτηρίσω- και να λένε χαχαχα κοροϊδέψαμε τον ταμία. Και κομπάζανε στο καμαρίνι ότι κορόιδεψαν τον ταλαίπωρο τον ταμία. Τι να πω τώρα»;

«Βρίζουμε την παλαιά γενιά και τα κουσούρια της. Αυτός είναι ένας πολύ μοντέρνος άνθρωπος και ανήκει στη νέα γενιά που φέρει έναν διαφορετικό αέρα πολιτισμού υποτίθεται. Αυτές οι φάρσες ανήκουν σε μια άλλη εποχή», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.