Γιώργος Λιάγκας για Σεφερλή: «Ενώ παίζει ακόμα στον ΑΝΤ1, ανακοινώθηκε από τον ΣΚΑΙ»

Γιώργος Λιάγκας

«Δεν έχω μιλήσει με τον ΑΝΤ1, είναι προσωπική μου θέση», λέει ο Γιώργος Λιάγκας.

Για τον Νίκο Μουτσινά, που ανακοίνωσε την απόφασή του να μην κάνει τηλεόραση του χρόνου, απάντησε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε επίσης και στον Μάρκο Σεφερλή που, ενώ ακόμα προβάλλεται η εκπομπή του στον ΑΝΤ1, ανακοινώθηκε από τον ΣΚΑΙ.

«Να πούμε τα πράγματα όπως είναι, ο Νίκος, όταν ξεκίνησε η εκπομπή του στον ΣΚΑΙ, για 2-3 χρόνια, έκανε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες σε καθημερινή εκπομπή στην τηλεόραση, 30άρια. Έπαιρναν όλοι οι ποιοτικοί ηθοποιοί τηλέφωνο και σφαζόντουσαν για το ποιος θα πρωτοπάει. Οι εκπομπές αυτές που είναι μανιέρα δύσκολα μπορούν να μείνουν για πάρα πολλά χρόνια στην επιφάνεια. Κάνει μια καμπή, δεν σημαίνει ότι δεν έχει αξία ο ίδιος, έχει.

Κάνει καμπή η εκπομπή, τα τελευταία δύο χρόνια δεν πάει καλά. Άρα και ο ίδιος, όταν κάνει μια εκπομπή 30, δεν σταματάς. Να λέμε αλήθειες, μη λέμε παπατζιλίκια στον κόσμο. Η εκπομπή δεν κάνει τα νούμερα που έκανε και ο Νίκος ψάχνεται. Τους πρότεινε ο Νίκος να κάνει μια βραδινή εκπομπή, αλλά ο ΣΚΑΙ ήθελε καθημερινή ζώνη και όχι μια εκπομπή την εβδομάδα και δεν τα βρήκανε», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε στη συνέχεια: «Εμένα μου έκανε εντύπωση, δεν θα πω αν ήταν θετική ή αρνητική, που ο άνθρωπος παίζει ακόμα στον ΑΝΤ1 και ανακοινώθηκε η μεταγραφή στον ΣΚΑΙ. Δεν ξέρω τώρα πώς λειτουργούν οι άνθρωποι, στον ΑΝΤ1 προβάλλονται ακόμα τα επεισόδια του Σεφερλή. Δεν έχω μιλήσει με τον ΑΝΤ1, είναι προσωπική μου θέση. Πήγε στον ΣΚΑΙ ο άνθρωπος και του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Μου έκανε εντύπωση όμως ανθρώπινα πως ενώ οι εκπομπές του παίζονται ακόμα στον ΑΝΤ1, ανακοινώθηκε από τον ΣΚΑΙ. Είναι πρώτη φορά που γίνεται στην Ελλάδα, νομίζω».