Γιώργος Λιάγκας για Ναταλία Γερμανού: «Είναι ένας μπερδεμένος άνθρωπος»!

Το διαδικτυακό σχόλιο της παρουσιάστριας, η έκρηξη του δημοσιογράφου και η κόντρα μεταξύ περιοδικών...

Ο χαμός με το εξώφυλλο της Ναταλίας Γερμανού στο περιοδικό HELLO συνεχίζεται! Η παρουσιάστρια, με αφορμή τον τίτλο που επέλεξε το περιοδικό για τη συνέντευξή της «Ξεκαθαρίζει τα πάντα για το τέλος με τον Μάνο Ιωάννου και μιλά για το νέο άντρα στη ζωή της», έγραψε στα social media: «Καλέ μπράβο μας και όλα τέλεια, μόνο που θα περιμένει ο κόσμος να διαβάσει για τον άντρα της ζωής μου και δεν θα το βρίσκει στη συνέντευξη μέσα!!! Πώς σας ήρθε ο τίτλος; Έχετε κληρονομικό χάρισμα»;

Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε αναφέροντας ότι είναι λάθος της Ναταλίας που κάνει επίθεση στο περιοδικό γιατί έτσι βγαίνουν οι τίτλοι. «Είναι ατόπημα της Ναταλίας που το γράφει αυτό. Αδειάζει το περιοδικό! Κακώς! Άντε μην ανοίξω τώρα το στόμα μου για τη Ναταλία! Η Ναταλία είναι ένας μπερδεμένος άνθρωπος! Είναι μπερδεμένη με τον έναν, με τον άλλον… και είναι τώρα μπερδεμένη και με τους τίτλους!», είπε έξαλλος. 

Η εκπομπή αναφέρθηκε και στα σχόλια που έγιναν στο «Mega με μία» από τον Νίκο Γεωργιάδη, διευθυντή του αντίπαλου περιοδικού 'ΟΚ!», ο οποίος χαρακτήρισε υπερβολικό το photoshop που έγινε στην παρουσιάστρια. «Δεν θέλω μαθήματα δημοσιογραφίας από κανέναν για το πώς βγάζουμε τίτλους! Ξέρω πολύ καλά πώς βγαίνουν οι τίτλοι!», τόνισε ο Άρης Καβατζίκης.

https://www.youtube.com/embed/jGK6BZBUxFw