Γιώργος Λιάγκας για GNTM: «Πιστεύει κανείς ότι μέσω αυτής της εκπομπής σκληρού reality θα γίνει το next top model της Ελλάδας;»

Γιώργος Λιάγκας

"Τον ρόλο της κακής ή της ευαισθητούλας που κάνει κάποιες φορές η Βίκυ Καγιά, τον κάνει πάρα πολύ καλά".

Την Βίκυ Καγιά συνάντησε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος ο Γρηγόρης Μπάκας από το Πρωινό και το GNTM μπήκε αμέσως στην κουβέντα τους.

«Χαίρομαι πολύ για το αποτέλεσμα αλλά εγώ έχω μάθει να δουλεύω σε ορχήστρες. Δεν έχω μάθει να δουλεύω σόλο. Ίσως είναι και το μόνο πρότζεκτ που χρειάζεται αλλαγές, η μόδα αν δεν είναι progressive, αν δεν υπάρχει εξέλιξη και δεν είναι δέκα βήματα μπροστά δεν είναι μόδα. Κουράζεσαι να το βλέπεις. Οπότε σοφώς έπραξαν από το κανάλι και άλλαξαν τα πάντα και έκαναν ολική επαναφορά. Η μόδα είναι μια ρόδα που γυρίζει.

Οι μεγάλες κυρίες που έχουν έρθει είναι υπέροχες. Είναι κούκλες και αποτελούν έμπνευση. Η Σοφία Χατζηπαντελή δεν το παίζει, έτσι είναι. Ο καθένας επιλέγει αυτόνομα να έρθει, μόνοι τους επιλέγουν να μας πουν τις ιστορίες τους» δήλωσε η Βίκυ Καγιά.

«Τις ιστορίες της ζωής τους επιλέγουν και μας τις λένε. Πολλές φορές μας λένε από το αφτί μας «εδώ έχουμε μια ιδιαίτερη ιστορία». Δεν μας λένε ποτέ ποια είναι αυτή η ιστορία γιατί θέλουν αληθινές αντιδράσεις», είπε η Βίκυ Καγιά και ο Γιώργος Λιάγκας εξέφρασε κάποιες… αντιρρήσεις.

«Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος ότι η τηλεόραση είναι ρόλοι. Δεν σημαίνει ότι έτσι όπως είναι ο άλλος στην τηλεόραση είναι και στη ζωή του. Τον ρόλο της κακής ή της ευαισθητούλας που κάνει κάποιες φορές η Βίκυ Καγιά, τον κάνει πάρα πολύ καλά.

Πραγματικά πιστεύει κανένας ότι μέσω αυτής της εκπομπής σκληρού reality θα γίνει το επόμενο next top model της Ελλάδας; Όχι. Τηλεόραση κάνουν», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.