Γιώργος Λιάγκας για Ελένη Βουλγαράκη: «Ήταν μια πλάκα, δηλαδή λίγο ντροπή»

Ελένη Βουλγαράκη

"Έχεις καταλάβει ότι έχεις έρθει σε μία εκπομπή που δε μπορούμε να πούμε τίποτα, όλα τα διαστρεβλώνουν".

Με αφορμή μια στιχομυθία που είχαν ο Γιώργος Λιάγκας και η Ελένη Βουλγαράκη στο Πρωινό της Τρίτης και κάποια δημοσιεύματα που ακολούθησαν, ο παρουσιαστής θέλησε να κάνει κάποιες διευκρινίσεις.

Ο Γιώργος Λιάγκας κάλεσε δίπλα του την Ελένη Βουλγαράκη και είπε: «Ελένη καλώς ήρθες. Έχεις καταλάβει ότι έχεις έρθει σε μία εκπομπή που δε μπορούμε να πούμε τίποτα, όλα τα διαστρεβλώνουν. Κοιτάξτε το επίπεδο της δημοσιογραφίας. Κάνουμε μία πλάκα, γιατί είναι πλάκα. Ήξερα ότι η Ελένη Βουλγαράκη έχει ραδιόφωνο μέχρι τις 10, το γνώριζα όταν της έκανα πρόταση το καλοκαίρι. Ξέραμε ότι θα έρχεται εδώ στις 11.

Κάνουμε λοιπόν μία πλάκα, γιατί είμαστε άνθρωποι κι έχουμε την ανάγκη να αποφορτιστούμε. Ήταν μία πλάκα γλυκιά, της είπα ότι «μας λείπεις, να σε μοιραστούμε με τον Λαμπρόπουλο». Κι έγραψαν «Ο Λιάγκας την είπε στη Βουλγαράκη, το σκληρό πρόσωπο της εργοδοσίας». Δηλαδή λίγο ντροπή»!

Στη συνέχεια, η Ελένη Βουλγαράκη είπε: «Αφού μαζί την κάναμε την συμφωνία, ούτε αργώ στην εκπομπή, ούτε έχω θέμα με τον Φάνη, ούτε με τον Γιώργο».