Γιώργος Λιάγκας για Δήμητρα Γαλάνη: «Όταν έκανε ημίγυμνη φωτογράφιση για το Playboy που είχε και λίγα κιλάκια…»

Δήμητρα Γαλάνη

«Κρίμα! Κρίμα για τις απόψεις της. Αδικεί τον εαυτό της. Έχει μια ημιμάθεια γύρω από το θέμα».

Με αφορμή τα όσα δήλωσε η Δήμητρα Γαλάνη ότι «Τα μουσικά talent shows είναι του αισχίστου είδους κρεοπωλεία. Είναι να σαν κρεμάνε σφαχτάρια και να περιμένουμε να τους βγάλουν το δέρμα», ο Γιώργος Λιάγκας πήρε θέση στο «Πρωινό και τοποθετήθηκε κατά των δηλώσεων της τραγουδίστριας.

«Κρίμα! Κρίμα γιατί είναι πολύ μεγάλη τραγουδίστρια. Κρίμα για τις απόψεις της. Αδικεί τον εαυτό της. Καταρχήν, έχει μια ημιμάθεια γύρω από το θέμα. Τα talent show τα βλέπει όλος ο κόσμος σε όλη τη γη, έχουν πάει σπουδαίει καλλιτέχνες. Το 60% των παιδιών που έρχονται στα talent show τραγουδούν έντεχνα τραγούδια. Γιατί είναι ανθρωποφαγία όταν υπάρχει ένας ευγενής συναγωνισμός σε ένα παιχνίδι και δεν είναι ανθρωποφαγία όταν βλέπω στην αφίσα Γαλάνη και από την άλλη Κότσιρα και επιλέγω έναν από τους δύο να πάω. Καλά κάνει και δεν πάει σαν κριτής, αλλά είναι άλλο να το αφορίζει», τόνισε ο δημοσιογράφος.

Μερικά λεπτά αργότερα κι ενώ η συζήτηση για το θέμα είχε ανάψει, ο Γιώργος Λιάγκας είπε για παλαιότερη φωτογράφιση της Δήμητρας Γαλάνη: «Όταν η Γαλάνη πήγε και έκανε ημίγυμνη φωτογράφιση στο Playboy που είχε και τα λίγα κιλάκια παραπάνω ήταν μαγκιά της, πολύ μπροστά. Μια γυναίκα που δεν ήταν sex symbol, έκανε μια αισθησιακή, ωραία φωτογράφιση στο Playboy».