Γιώργος Λιάγκας: Φεύγει από το Πρωινό αν βρεθεί το κατάλληλο τηλεπαιχνίδι

Γιώργος Λιάγκας

Ποιος θα βρεθεί στο πλευρό της Φαίης Σκορδά στην πρωινή εκπομπή;

Ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται πως θα φέρει τα πάνω κάτω τόσο στην πρωινή, όσο και στην απογευματινή ζώνη του ΑΝΤ1. Το κανάλι είναι έτοιμο να υποκύψει στις πιέσεις του παρουσιαστή και να τον απαλλάξει από το Πρωινό, δίνοντάς του ένα απογευματινό τηλεπαιχνίδι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κλεοπάτρας Πατλάκη στην εκπομπή «Με το καλημέρα»: «Οι πιέσεις του Γιώργου Λιάγκα είναι τόσο έντονες που πλέον έχει προβληματιστεί και το κανάλι. Έτσι, στελέχη του ΑΝΤ1 μαζί με τον παρουσιαστή ψάχνουν να βρουν ένα καθημερινό πρότζεκτ για τον Γιώργο. Ψάχνουν ένα τηλεπαιχνίδι. Ο όρος late night show που υπάρχει στο συμβόλαιό του θα καλυφθεί από το Rising Star. Τώρα πρέπει να καλυφθεί και ο όρος για μια καθημερινή εκπομπή. Όλα δείχνουν ότι θα είναι τηλεπαιχνίδι.

[dfp_ads id=236982]

Ο Γιώργος θα κάνει κάποιες εμφανίσεις στο Πρωινό. Σίγουρα θα έχει τον έλεγχο και δεν θα αφήσει την Φαίη Σκορδά μόνη της. Αν βρεθεί το τηλεπαιχνίδι που θα έχει τα εχέγγυα της ποιότητας και της τηλεθέασης, ο Γιώργος Λιάγκας από τον Οκτώβρη δεν θα είναι στο Πρωινό».

Ο Νίκος Μουτσινάς στο πλευρό της Φαίης;

Το μόνο όνομα που παίζει αυτή τη στιγμή για να συμπαρουσιάσει την πρωινή εκπομπή με την Φαίη Σκορδά, είναι αυτό του Νίκου Μουτσινά. Η Φαίη και ο Γιώργος τον θέλουν πάρα πολύ».