Γιώργος Λιάγκας: «Φέτος δεν κάνω τίποτα, τέλος»

«Δεν ετέθη θέμα για να κάνω το παιχνίδι που θα κάνει ο Μουτσινάς».

Στην αποκάλυψη ότι φέτος δεν θα κάνει τίποτα άλλο στην τηλεόραση, προχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας. Στο πλαίσιο των δηλώσεων της Κατερίνας Γκαγκάκη για το X-Factor, ο γνωστός παρουσιαστής το ανακοίνωσε στον αέρα του «Πρωινό».

«Τώρα που θα γίνει το X-Factor, μπορεί να είναι κριτής. Το θέμα είναι ότι θα το κάνει ο Ρουβάς ή Βανδή; Το X-Factor ξεκινάει τώρα τον Φλεβάρη στον ΣΚΑΙ. Γίνονται συζητήσεις, θα σας πω μετά… Για θέση παρουσιαστή στο X-Factor ακούγονται τα ονόματα του Ρουβά και της Βανδή. Εγώ πιστεύω ότι θα το κάνει η Βανδή. Έχει γίνει πρόταση. Εάν το κάνει η Βανδή το X-Factor φέτος, δύσκολο να είναι του χρόνου στο Rising Star στην επιτροπή.

Μακάρι ο Σάκης να έρθει κριτική επιτροπή στο Rising Star, αλλά δεν νομίζω να πάει κριτική επιτροπή στο X-Factor. Θα πάει μόνο ως παρουσιαστής εκεί. Γιατί το Rising Star είναι σε μεγαλύτερο κανάλι. Στο Rising είναι τρεις. Βίσση, Παπαρίζου, λέω εγώ τώρα, δεν ξέρω κάτι, τα λέω από το μυαλό μου. Τώρα που ξεκινάει η Μπεκατώρου το YFSF, ακούγεται ότι θα είναι ο Σταμάτης Φασουλής, γιατί ο Μουτσινάς θα παρουσιάσει παιχνίδι στον ΑΝΤ1. Δεν ετέθη θέμα να κάνω εγώ το παιχνίδι που θα κάνει ο Μουτσινάς, το λέω, επειδή γράφτηκε κιόλας. Εγώ είπα φέτος δεν κάνω τίποτα, τέλος».