Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά: Υπέγραψαν το διαζύγιο

διαζυγιο

Έπεσε οριστικά η αυλαία για τον γάμο του λαμπερού ζευγαριού...

Τίτλοι τέλους και επισήμως για τον γάμο της Φαίης Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα. Οκτώ χρόνια μετά τον λαμπερό γάμο στο Island, το αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz τερματίζει και επισήμως τη συζυγική πορεία του, ακολουθώντας δρόμους χωριστούς.

[dfp_ads id=236982]

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, σε μια μικρή αίθουσα του Πρωτοδικείου της Αθήνας έπεσαν χθες οι τίτλοι τέλους στο γάμο του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, με τη λέξη “συζητείται” από τα χείλη της έδρας του δικαστηρίου να σφραγίζει την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε κοινή συναινέσει το πρώην ζευγάρι, την περασμένη άνοιξη.

Η υπ’ αριθμόν 529329 αίτηση διαζυγίου που είχαν υποβάλει μέσω των συνηγόρων τους στις 25 Απριλίου 2017, έξι μήνες περίπου μετά τη δημόσια ανακοίνωση του χωρισμού τους, συζητήθηκε ενώπιον του δικαστηρίου και η απόφαση που θα λύνει τυπικά το γάμο τους και θα ρυθμίσει τις λεπτομέρειες όσων από κοινού έχουν αποφασίσει για την επιμέλεια των παιδιών τους αναμένεται να εκδοθεί τις επόμενες εβδομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι έχει λύσει όλες τις διαφορές του και ακόμη και τα κοινά αποκτήματα που είχαν κατά την περίοδο του έγγαμου βίου, έχουν συμφωνηθεί πώς θα μοιραστούν χωρίς να υπάρχουν εντάσεις.

Διαβάστε όλα τα νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…