Γιώργος Λιάγκας – Φαίη Σκορδά: Απαντούν για τις αγωγές με Σπυροπούλου και Δάρρα

«Δεν παίρνω τηλέφωνα για να ανασκευάσω. Είμαι κάθετα αντίθετος με τις αγωγές».

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας απάντησαν στο μικρόφωνο της εκπομπής «Με το καλημέρα» για τις αγωγές που έχουν δεχτεί από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη Φωτεινή Δάρρα, αλλά και για την κριτική που έχουν δεχτεί κατά καιρούς για τον τρόπο που σχολιάζουν τα θέματα στο Πρωινό.

«Εγώ την άποψή μου θα την πω. Πολλές φορές είναι πιο αιχμηρή, απλώς είναι ο τρόπος που θα το εκφράσω. Ο Γιώργος είναι απόλυτος», τόνισε η Φαίη Σκορδά και διευκρίνησε σχετικά με τις αγωγές: «Εμένα δεν μου αρέσει αυτός ο τρόπος, εκτός αν είναι κάτι πολύ σοβαρό που αφορά σε θέματα υγείας και παιδιά που είναι δύο θέματα που ποτέ δεν έχουμε θίξει και που θεωρώ ότι δεν σηκώνουν και πλάκα. Από εκεί και πέρα, με ένα τηλεφώνημα, με μία συνάντηση τα βρίσκεις και λύνεται η παρεξήγηση».

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι και αθώα περιστερά, μου αρέσει να λέω τη γνώμη μου πιο αιχμηρά από το συνηθισμένο. Το κάνουμε πάντα με χιούμορ, ποτέ δεν έχω πρόθεση να θίξω κάποιον. Προφανώς κάποιοι θα έχουν θιγεί αν δεν έχουν χιούμορ. Δεν παίρνω τηλέφωνα για να ανασκευάσω. Είμαι κάθετα αντίθετος με τις αγωγές».

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε: «Έχουν μιλήσει οι δικηγόροι μας, μάς το έθεσαν και εμάς και υπάρχει πρόθεση και από τα δύο μέρη να συναντηθούμε κάποια στιγμή και να δοθούν κάποιες εξηγήσεις», ενώ για την υπόθεση με τη Φωτεινή Δάρρα υπογράμμισε πως: «Είναι παρά πολύ παλιό θέμα, δεν το θυμάμαι καν. Το ήξερα ότι έχει γίνει κάποια αγωγή, αλλά δεν το ξέρω το θέμα ακριβώς».