Γιώργος Λιάγκας: «Είναι πολύ λίγη η Μπαλτζή μπροστά στον Λάτσιο για να του κάνει τέτοια πλάκα»!

«Ξέρουμε πολύ καλά ότι ο Λάτσιος με την Γκαγκάκη δεν ήταν ποτέ μαζί»!

Ντόμινο σχολίων και κριτικής έχουν προκαλέσει οι χθεσινοβραδινές δηλώσεις της Sunny Μπαλτζή για τον Γιάννη Λάτσιο και την Κατερίνα Γκαγκάκη.

Δείτε εδώ όλα όσα εξομολογήθηκε στο «Όλα πρώτη φορά»…

Ο Γιώργος Λιάγκας, ενοχλημένος, δήλωσε στο «Πρωινό»: «Εγώ δέχομαι να κάνεις πλάκα λίγο, αλλά το τόσο παρατραβηγμένο εμένα με ενόχλησε. Είναι πολύ λίγη η Μπαλτζή μπροστά στον Λάτσιο για να του κάνει τέτοια πλάκα! Και σε επίπεδο πορείας και σε επίπεδο κοινωνικού status. Κάποια στιγμή πρέπει όλοι να αναλογιστούμε ποιοι είμαστε. Μπορεί οι άνθρωποι να είχαν ένα φλερτάκι, δεν ήταν κάτι σοβαρό από ότι γνωρίζω. Κι εγώ μπορεί να είμαι ερωτευμένος με τον Ντι Κάπριο και να γράψω ένα τραγούδι για τον Ντι Κάπριο. Δεν σημαίνει ότι ήμουν και μαζί του. Μπορεί με το μυαλό μου να είμαι μαζί του. Ο Λάτσιος είναι σοβαρός άνθρωπος και μετά τον γάμο του με τη Μενεγάκη, ενώ είχε κάποιες σχέσεις και έχει, δεν ξέρει κανείς».

Η Φαίη Σκορδά στάθηκε στο σχόλιο για την Κατερίνα Γκαγκάκη και είπε: «Εμένα αυτό που δεν μου άρεσε ήταν που υπονόησε ότι η Γκαγκάκη πήρε μια θέση που ήταν να πάρει αυτή». «Ότι και καλά ήταν γκομενικό. Που ξέρουμε πολύ καλά ότι ο Λάτσιος με την Γκαγκάκη δεν ήταν ποτέ μαζί».

https://www.youtube.com/embed/xSD_SyIJdo4