Γιώργος Λιάγκας: «Έχω υποστεί ένα ανελέητο bullying, δεν μπορώ να βγω από το σπίτι μου»

Γιώργος Λιάγκας

"Είναι λίγο ντροπή όλο αυτό που έχει γίνει κι έχω στεναχωρηθεί... Πήγα να κάνω και αγωγή..."

Με αφορμή όσα είπε στο Greece’s Next Top Model το plus size μοντέλο με τα μπλε μαλλιά για το bullying που έχει δεχτεί λόγω των παραπανίσιων κιλών και την φωτογράφιση που έκανε στην παραλία, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε την προηγούμενη εβδομάδα μια συγκεκριμένη τοποθέτηση στην εκπομπή του. Ακολούθησε ένας διαδικτυακός χαμός, με μερικά δημοσιεύματα να χαρακτηρίζουν τον παρουσιαστή ρατσιστή.

Στην εκπομπή της Δευτέρας, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να ξεκαθαρίσει το θέμα και ανέφερε τα εξής: «Έχω υποστεί ένα ανελέητο bullying τις τελευταίες 3-4 μέρες, ανελέητο, δηλαδή δεν μπορώ να βγω από το σπίτι μου. Έρχονται και μου λένε, σε μένα τώρα που είμαι χοντρός, να τους δώσω άδεια να πάνε στην παραλία. Είναι λίγο ντροπή όλο αυτό που έχει γίνει κι έχω στεναχωρηθεί κιόλας γιατί υπήρξαν και διάφορα site που έγραψαν ότι είμαι φασίστας, ρατσιστής κλπ. Είχα πολλά μηνύματα, «πώς μεγαλώνεις παιδιά εσύ;» και τέτοια.

Πήγα να κάνω και αγωγή, το συζήτησα με τους δικηγόρους μου, την ετοίμαζα την αγωγή και θα την κέρδιζα κιόλας, αλλά μετά λέω «δεν είμαι ίδιος με αυτούς και δεν το κάνω». Ανέβασα τα κείμενά μου και είπα δείτε τι είχα πει και χθες έλαβα μηνύματα «συγγνώμη κύριε Λιάγκα, δεν είχαμε καταλάβει».

Είπα ότι μια κοπέλα που έχει πολλά παραπάνω κιλά και καλά κάνει και τα έχει η κοπέλα, θεωρητικά δεν μπορεί να γίνει Ζιζέλ, σύμφωνα με τη δικιά μου λογική κι αισθητική. Αυτό είπα».

Ο Γιώργος Λιάγκας, αυτό το διάστημα απαντά και μέσα από κείμενα που ανεβάζει στο blog του.