Γιώργος Λιάγκας: «Έχω προσωπικά βιώματα πολύ άσχημα για τα οποία δεν έχω μιλήσει»

Γιώργος Λιάγκας

"Όταν χωρίζουν δύο άνθρωποι έχουν απωθημένα μέσα τους, γιατί αν δεν είχαν απωθημένα δεν θα χώριζαν και θα ήταν μαζί".

Με αφορμή τη δικαστική διαμάχη της Σίσσυς Χρηστίδου με τον Θοδωρή Μαραντίνη, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει μια προσωπική εξομολόγηση στον αέρα του Πρωινό, αλλά και να τοποθετηθεί γενικότερα για τα διαζύγια.

Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Όλοι οι χωρισμένοι γονείς μοιραζόμαστε τα παιδιά. Ένα Πάσχα το παιδί με τον μπαμπά, ένα Πάσχα με τη μαμά. Μην τα εξωραΐζουμε τα πράγματα» και συνέχισε:

«Εγώ έχω και προσωπικά βιώματα άσχημα στα παιδικά μου χρόνια, για τα οποία δεν έχω μιλήσει ποτέ και δεν πρόκειται και να μιλήσω. Κουβαλάω βαρύ φορτίο από τα παιδικά μου χρόνια. Δεν έχει σημασία όμως αυτό. Σε καμία περίπτωση η ζωή δεν θα ήθελα να τα φέρει έτσι να τα στενοχωρήσω κι εγώ και τα παιδιά μου να είναι παιδιά χωρισμένων γονιών. Η ζωή τα φέρνει έτσι, δύο άνθρωποι δεν συμφωνούν, χωρίζουν τους δρόμους τους. Υπάρχει καλή σχέση, μια χαρά, δεν έχουμε πάει ποτέ στα δικαστήρια, τα έχουμε βρει όλα εξωδικαστικά, έχουν λυθεί τα θέματα αυτά και χωρίς ιδιαίτερες εντάσεις».

«Όταν χωρίζουν δύο άνθρωποι έχουν απωθημένα μέσα τους, γιατί αν δεν είχαν απωθημένα δεν θα χώριζαν και θα ήταν μαζί. Δεν υπάρχουν βελούδινα διαζύγια, σε αγαπάω, είμαστε μια χαρά, χωρίζουμε και κάνουμε και παρέα. Να είμαστε ειλικρινείς. Όταν χωρίζεις έχεις προβλήματα με τον άλλον, δεν είσαι καλά. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει αυτό να το βγάζουμε στα παιδιά», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.