Γιώργος Λιάγκας: «Δεν χωρίσαμε με τη Φαίη σε μια μέρα…»

Γιώργος Λιάγκας

"Ήρθε κανάλι και μου έκανε πρόταση για πρωινό με πολύ καλά λεφτά. Βεβαίως και αρνήθηκα. Αν πήγαινα απέναντι από την Φαίη..."

Ο Γιώργος Λιάγκας στην πιο αποκαλυπτική του συνέντευξη μέχρι τώρα, μίλησε στον Νίκο Κοκλώνη και το Celebrity Travel για όλους και για όλα. Φυσικά, στην κουβέντα πρωταγωνίστησε και η Φαίη Σκορδά. Αυτά που είπε ο γνωστός παρουσιαστής έχουν ιδιαίτερο ενδιαφερον…

«Ήρθε κανάλι και μου έκανε πρόταση για πρωινό με πολύ καλά λεφτά. Βεβαίως και αρνήθηκα. Αν πήγαινα απέναντι από την Φαίη δεν θα ήταν το μεγαλύτερο reality; Θα εξαφανίζαμε τα πάντα και κάθε μέρα θα περίμεναν στις 7 το πρωί τα νούμερα τηλεθέασης ποιος πέρασε λεπτό προς λεπτό τον άλλον. Όσο υπεράνω και αν είμαστε, κάποια στιγμή δεν υπάρχει ο εσωτερικός ανταγωνισμός»;

[dfp_ads id=236982]

Αν έβλεπες τη Φαίη με μια σχέση ή αν έκανε γάμο… «Δεν ξέρω πώς θα αισθανθώ εκείνη την ώρα. Τη Φαίη την αγαπάω πάρα πολύ και την εκτιμώ πολύ ως μητέρα. Η σχέση που έχω τώρα με τη Φαίη είναι ότι είναι η μάνα των παιδιών μου και είναι πολύ καλή μάνα και την εκτιμώ και σαν γυναίκα και σαν επαγγελματία. Μιλάμε και για τα επαγγελματικά μας θέματα και στηρίζει ο ένας τον άλλον. Μπορεί να με πειράξει, θέλω να είναι και ευτυχισμένη όμως. Από τη στιγμή που χωρίσαμε όμορφα, νομίζω ότι κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό. Επειδή η προτεραιότητα της Φαίης είναι τα παιδιά, είμαι και σε αυτό ήσυχος ότι θα τον έχει τσεκάρει από 10 μεριές για να τον γνωρίσει στα παιδιά της.

Δεν χωρίσαμε σε μια μέρα. Όταν χωρίζουν δύο άνθρωποι υπάρχει ένα μεγάλο διάστημα προς το τέλος που δεν υπάρχει στη σχέση το πάθος που υπήρχε στην αρχή, με αποτέλεσμα να βγαίνουν άλλα μικροπροβλήματα και εντάσεις. Έχουμε έναν πολύ καλό χωρισμό με τη Φαίη. Έχουμε σπάσει τα στεγανά. Έχω πράσινο φως. Θα μπω στο σπίτι, θα πάρω τα παιδιά από το σχολείο… απλώς ο μπαμπάς κοιμάται σε άλλο σπίτι από αυτό που κοιμάται η μαμά».

Γιώργος Λιάγκας: Συγκλόνισε η εξομολόγηση για τον θάνατο του πατέρα του!