Γιώργος Λιάγκας: «Αρνούμαι να κάνω πολιτική εκπομπή, για να δώσω και κάποιες απαντήσεις στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ»

Γιώργος Λιάγκας

"Φαντάζεστε εμένα τώρα να έχω δέκα πολιτικούς εδώ; Σκεφτείτε το... Ούτε εκείνοι θα περάσουν καλά, ούτε εγώ, ούτε εσείς", λέει ο Γιώργος Λιάγκας.

Μια απάντηση θέλησε να δώσει ο Γιώργος Λιάγκας σχετικά με την πρόταση που είχε δεχτεί για βραδινή εκπομπή στον ΑΝΤ1. Ο παρουσιαστής, με αφορμή την τραγωδία στα Τέμπη, είπε στο Πρωινό της Τετάρτης τα εξής:

«Ακούω την πολιτική αντιπαράθεση στα τηλεοπτικά παράθυρα και το αλλάζω στα δύο δευτερόλεπτα, ντρέπομαι και δεν θέλω να κάνω και πολιτική εκπομπή με πολιτικούς να μου λένε τα ίδια. Φαντάζεστε εμένα τώρα να έχω δέκα πολιτικούς εδώ; Σκεφτείτε το… Ούτε εκείνοι θα περάσουν καλά, ούτε εγώ, ούτε εσείς. Γι’ αυτό αρνούμαι. Για να δώσω και κάποιες άλλες απαντήσεις στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ».

Θυμίζουμε πως όταν ο Γιώργος Λιάγκας είχε εξομολογηθεί πριν από μερικές ενδομάδες ότι ο ΑΝΤ1 του είχε κάνει μια πρόταση, την οποία δεν γνωρίζει κανείς, η Ελεονώρα Μελέτη είχε αποκαλύψει στο Mega Καλημέρα:

«Μίλησα με άνθρωπο που επιβεβαίωσε ότι πραγματικά έχει γίνει μία συνάντηση και όχι μόνο μία γύρω από το ζήτημα αυτό και έχει προταθεί στον Γιώργο Λιάγκα να αναλάβει βραδινή τηλεοπτική εκπομπή. Υποθέτω ότι θα έκανε κάποιο talk show πολιτικού περιεχομένου. Έκανα και την έρευνά μου σχετικά και με τις μετακινήσεις της ώρας.

Όντως επιβεβαιώνει και το γεγονός ότι πέρσι, όσο ακουγόταν ότι η Φαίη θα έμενε στο σταθμό και θα χωρίζονταν οι εκπομπές, θεώρησε όμως ο Γιώργος Λιάγκας ότι δεν μπορεί να υπηρετήσει κάτι τέτοιο. Από ό,τι κατάλαβα, η πολιτική εκπομπή παράλληλα με το Πρωινό».