Γιώργος Λιάγκας: «Απορώ με τον Κανάκη που δεν περίμενε ότι θα δεχτεί επίθεση από την κυβέρνηση»

Αντώνης Κανάκης

"Από τη στιγμή που κρίνεις την πολιτική, γίνεσαι κι εσύ μέρος της. Δεν είναι πολιτική εκπομπή αλλά κάνει οβιδιακή σάτιρα ο Αντώνης Κανάκης κι έχει τεράστια διείσδυση στον κόσμο".

Ο Αντώνης Κανάκης συνάντησε τον Νίκο Χατζηνικολάου τηλεοπτικά και όπως ήταν αναμενόμενο οι τίτλοι έπεσαν ο ένας μετά τον άλλον. Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου και μεταξύ άλλων ανέφερε και τα εξής: «Βέβαια οφείλω και πρέπει να πω, μιας και ανοίξαμε αυτό το θέμα, ότι μου έκανε τρομακτική εντύπωση ίσως για πρώτη φορά από την κυβέρνηση πόσο συγκροτημένα και συντονισμένα έγινε αυτή η επίθεση σε μια σατιρική εκπομπή. Ήταν πραγματικά εντυπωσιακό».

Το απόσπασμα έπαιξε στο πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας είχε κάποιες συγκεκριμένες παρατηρήσεις να κάνει. Ο δημοσιογράφος είπε:

«Πιστεύω ότι δεν ήξερα για τον Παναγιωτόπουλο, δεν το λέω ξεκάθαρα αυτό, δεν μπορώ να είμαι στο μυαλό τους, πιστεύω δεν ήξερε για τον Παναγιωτόπουλο. Από εκεί και πέρα, μια εκπομπή που κάνει καθημερινά κριτική είτε στην κυβέρνηση που λέγεται ΝΔ είτε στην κυβέρνηση που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ -γιατί πραγματικά κάνουν κριτική σε όλους- όταν έχεις πει για την κυβέρνηση κάποια στιγμή ότι πρέπει να προσέχουμε ποιους βάζουμε δίπλα μας, το ξέρεις όταν σου τυχαίνει κι εσένα ο άλλος εκείνη την ώρα θα το εκμεταλλευτεί πολιτικά.

Από τη στιγμή που κρίνεις την πολιτική, γίνεσαι κι εσύ μέρος της. Δεν είναι πολιτική εκπομπή αλλά κάνει οβιδιακή σάτιρα ο Αντώνης Κανάκης κι έχει τεράστια διείσδυση στον κόσμο, άρα ο Χ Γεωργιάδης θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί πολιτικά».

«Απορώ με τον Κανάκη που δεν περίμενε ότι θα δεχτεί επίθεση από την κυβέρνηση, από την οποιαδήποτε κυβέρνηση εκείνη τη στιγμή», κατέληξε ο Γιώργος Λιάγκας.